Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επίθεση Maduro (Βενεζουέλα) στον ισπανό πρωθυπουργό Rajoy – Τον αποκάλεσε ρατσιστή και διεφθαρμένο σκουπίδι

Επίθεση Maduro (Βενεζουέλα) στον ισπανό πρωθυπουργό Rajoy – Τον αποκάλεσε ρατσιστή και διεφθαρμένο σκουπίδι
Κάλεσε τον Rajoy να σέβεται τη χώρα του
Φραστική επίθεση εναντίον του εκτελούντα χρέη πρωθυπουργού της Ισπανίας, Mariano Rajoy, εξαπέλυσε χθες, Πέμπτη, ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, αποκαλώντας τον «ρατσιστή, διεφθαρμένο και αποικιοκρατικό σκουπίδι», καλώντας τον να σέβεται τη χώρα του.
«Η εκστρατεία κατά της Βενεζουέλας έχει αυξηθεί εδώ και 48 ώρες, λένε ότι περιμένουν κάτι να συμβεί εδώ τον Απρίλιο, θα εξακολουθήσουν να περιμένουν διότι τον Απρίλιο αυτό που θα συμβεί είναι περισσότερη επανάσταση», είπε ο Maduro κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Παλάτι Miraflores ύστερα από μια διαδήλωση κατά του νόμου για την αμνηστία.
Ο βενεζολάνος πρόεδρος ανέφερε ότι βλέπει αρκετά διεθνή μέσα ενημέρωσης και πρόσθεσε ότι χθες είδε τις τηλεοράσεις Χιλής, Αργεντινής και Ισπανίας να επιτίθενται στη Βενεζουέλα.
«Εγώ βλέπω αυτές τις τηλεοράσεις, υπάρχει μία που ονομάζεται Antena 3, η τηλεόραση των διεφθαρμένων, των ληστών, των κλεφτών» και πρόσθεσε ότι όλοι είναι μπλεγμένοι στο σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με τα Panama Papers.
Μάλιστα, αναφερόμενος στην Ισπανία σημείωσε ότι είχε μια «βάρβαρη δικτατορία του Francisco Franco», ο οποίος πριν τον θάνατό του «άφησε τα πάντα τακτοποιημένα, την αποκαλούμενη ισπανική μετάβαση».

Επιμέλεια: Ελένη Κάτσουρα
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης