Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Deutsche Telekom προγραμματίζει την πώληση χιλιάδων κεραιών κινητής τηλεφωνίας προς 5 δισ. ευρώ

Η Deutsche Telekom προγραμματίζει την πώληση χιλιάδων κεραιών κινητής τηλεφωνίας προς 5 δισ. ευρώ
Η γερμανική εταιρεία έχει ορίσει την Goldman Sachs και την Morgan Stanley να οργανώσουν μια δημοπρασία γερμανικών ιστών, η οποία θα ξεκινήσει το φθινόπωρο.
Η Deutsche Telekom ετοιμάζεται να πουλήσει χιλιάδες κεραίες κινητής τηλεφωνίας στη Γερμανία, προσδοκώντας να εισπράξει έως 5 δισ. ευρώ, προκειμένου να απελευθερώσει κεφάλαια για επενδύσεις σε ευρωπαϊκά δίκτυα της, σύμφωνα με δύο πηγές προσκείμενες στο θέμα τις οποίες επικαλείται το Reuters.
Η γερμανική εταιρεία έχει ορίσει την Goldman Sachs και την Morgan Stanley να οργανώσουν μια δημοπρασία γερμανικών ιστών, η οποία θα ξεκινήσει το φθινόπωρο και από την οποία ελπίζει ότι θα αποκομί από 4 έως 5 δισ. ευρώ.
Η Deutsche Telekom σχεδιάζει να στείλει μετά τις θερινές διακοπές στους υποψήφιους αγοραστές πακέτα πληροφοριών σχετικά με την επιχείρηση, και ανάλογα με τα σχόλιά τους να αποφασίσει, για το αν θα πωλήσει το σύνολο ή μόνο ένα μερίδιο ή αν τελικά θα αποφασίσει να το κρατήσει.
Πάντως, η Goldman Sachs, η Morgan Stanley και η Deutsche Telekom αρνήθηκαν να σχολιάσουν την είδηση ερωτηθέντες από το Reuters.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης