Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ένας 51χρονος αμερικανός και ο 11χρονος γιος του νεκροί στο τρομοκρατικό χτύπημα στη Γαλλία

Ένας 51χρονος αμερικανός και ο 11χρονος γιος του νεκροί στο τρομοκρατικό χτύπημα στη Γαλλία
Το CBS News μετέδωσε, ότι πρόκειται για τον 51χρονο Sean Copeland και τον 11χρονο γιο του Brodie από το Όστιν του Τέξας, οι οποίοι έκαναν οικογενειακώς διακοπές.
Ένας Αμερικανός πατέρας και ο γιος του είναι μεταξύ των νεκρών από την τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια της Γαλλίας, σύμφωνα με αναφορές μέσων ενημέρωσης.
Το CBS News μετέδωσε, ότι πρόκειται για τον 51χρονο Sean Copeland και τον 11χρονο γιο του Brodie από το Όστιν του Τέξας, οι οποίοι έκαναν οικογενειακώς διακοπές στο τουριστικό θέρετρο της νότιας Γαλλίας.
Μάλιστα, στην οικογένεια έγινε ένα αφιέρωμα από την σελίδα στο Facebook της ομάδας μπέιζμπολ Hill Country, στην οποία έπαιζε ο 11χρονος.
Η Jess Davis, φίλη της κόρης της οικογένειας Meagan Copeland, εξέδωσε μια δήλωση εξ ονόματος της οικογένειας, στην οποία αναφέρει:
"Είμαστε βαθιά πληγωμένοι και σε κατάσταση σοκ για την απώλεια του Brodie Copeland, ενός καταπληκτικού γιου και αδελφού που φώτιζε τις ζωές μας και του Sean Copeland, ενός υπέροχου συζύγου και πατέρα. Θα τους αγαπάμε πάντα".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης