Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Μαλακώνει» τη στάση του για την απαγόρευση εισόδου των μουσουλμάνων στις ΗΠΑ ο D. Trump

«Μαλακώνει» τη στάση του για την απαγόρευση εισόδου των μουσουλμάνων στις ΗΠΑ ο D. Trump
Ο Ρεπουμπλικάνος έκανε λόγο για «αυστηρό έλεγχο» των πολιτών που προέρχονται από «ύποπτες» χώρες
«Μαλακώνει» τη στάση του για την απαγόρευση εισόδου των μουσουλμάνων στις Ηνωμένες Πολιτείες ο εκκεντρικός υποψήφιος για την προεδρία, Donald Trump, καθώς οι εκλογές της Νοεμβρίου έρχονται ολοένα και πιο κοντά.
Ο Ρεπουμπλικάνος, μέσω χθεσινών (17/7) του δηλώσεων στο CBS News, έκανε λόγο για «αυστηρό έλεγχο» των πολιτών που προέρχονται από «ύποπτες» χώρες, όταν λίγους μήνες νωρίτερα μιλούσε για ολική απαγόρευση εισόδου όλων των μουσουλμάνων στις ΗΠΑ.
Ωστόσο, τόνισε πως οι πρόσφυγες από τη Συρία είναι ακόμα στη «λίστα» με τους πολίτες που δεν επιτρέπεται να εισέλθουν στη χώρα του.
Η γενικότερη στάση του Donald έχει γίνει (ελαφρά) ηπιότερη μετά το βρετανικό δημοψήφισμα, καθώς το εθνικιστικό στοιχείο στην απόφαση των πολιτών του Ηνωμένου Βασιλείου έγινε κατακριτέο από μεγάλο μέρος των ΗΠΑ.
Αναφέρεται πως ο Ρεπουμπλικάνος έχει «πάρει κεφάλι» πλέον στις δημοσκοπήσεις, ανατρέποντας όλο το σκηνικό των προηγούμενων μηνών, που ήθελε τη Hillary Clinton να προηγείται με πάνω από 10 ποσοστιαίες μονάδες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης