Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μ. Βρετανία: «Άφαντα» πολλά προϊόντα της Unilever από τα ράφια, λόγω Brexit

Μ. Βρετανία: «Άφαντα» πολλά προϊόντα της Unilever από τα ράφια, λόγω Brexit
Η αύξηση των τιμών που ζητά η εταιρεία φτάνει στο 10%, για όλα τα προϊόντα της
«Άφαντα» είναι τις τελευταίες εβδομάδες τα προϊόντα περιποίησης της μάρκας Unilever στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς εκτός από τα ράφια, λείπουν και στα διαδικτυακά site λιανικής, μεταξύ αυτών και της Tesco.
Εκτός από τις ανησυχίες που έχουν προκληθεί για την επικειμένη αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, η εταιρεία βιώνει από τώρα τα προβλήματα που έχουν προκύψει από το δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της Wall Street Journal, η Unilever ζήτησε από την Tesco να αυξήσει τις τιμές σε ορισμένα από τα προϊόντα της προκειμένου να αντισταθμιστών οι απώλειες που έχουν προκύψει από την μειωμένη αξία της στερλίνας στα εισαγόμενα αγαυά, αλλά η δεύτερη αρνήθηκε.
Μάλιστα, σύμφωνα και με το Reuters, η Unilever διατύπωσε το ίδιο αίτημα και σε άλλες βρετανικές αλυσίδες καταστημάτων τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων και των Asda, Morrison και της Sainsbury, ωστόσο οι ευχές της δεν φαίνεται να εισακούονται, καθώς πολλά από τα προϊόντα της παράγονται εντός του Ηνωμένου Βασιλείου!
Η αύξηση των τιμών που ζητά η εταιρεία φτάνει στο 10%, για όλα τα προϊόντα της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης