Τελευταία Νέα
Διεθνή

Georgy Muradov (Κριμαία): Η Δύση ξεπέρασε την τελευταία κόκκινη γραμμή επιθετικότητας κατά της Ρωσίας

Georgy Muradov (Κριμαία): Η Δύση ξεπέρασε την τελευταία κόκκινη γραμμή επιθετικότητας κατά της Ρωσίας
Σύμφωνα με τον Georgy Muradov, οι ενέργειες της συλλογικής Δύσης δημιουργούν μια ζωτική απειλή για τη Ρωσία συνολικά, αφού επιτίθενται και συστήματα προειδοποίησης επίθεσης πυραύλων
Ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Δημοκρατίας της Κριμαίας στον Πρόεδρο της Ρωσίας, Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης της Κριμαίας Georgy Muradov δήλωσε ότι επιτιθέμενοι στη Ρωσία, οι δυτικές χώρες ξεπέρασαν τις κόκκινες γραμμές που ορίζονται επίσημα στο ρωσικό δόγμα της πυρηνικής αποτροπής και πλησίασαν την τελική γραμμή.
«Ένα από τα κύρια στοιχεία του άμεσου πολέμου του ΝΑΤΟ με τη Ρωσία είναι η στόχευση πυραύλων σε ρωσικούς στρατηγικούς στόχους και αυτό ισχύει για ολόκληρη την επικράτεια της Ρωσίας, όχι μόνο για Νοβοροσία και Κριμαία.
Οι αμερικανικοί δορυφόροι, όπως γράφουν δυτικές πηγές, συμμετέχουν επίσης ενεργά στη στόχευση δυτικών πυραύλων σε σημαντικούς στρατιωτικούς-πολιτικούς στόχους στη Ρωσία.
Σύμφωνα με τον Georgy Muradov, οι ενέργειες της συλλογικής Δύσης δημιουργούν μια ζωτική απειλή για τη Ρωσία συνολικά, αφού επιτίθενται και συστήματα προειδοποίησης επίθεσης πυραύλων.
«Αυτό από μόνο του είναι ένας λόγος για μια επαρκή απάντηση στις χώρες του ΝΑΤΟ», τόνισε ο μόνιμος εκπρόσωπος.

Η Δύση ουσιαστικά καταργεί το δόγμα της πυρηνικής αποτροπής

Η συλλογική Δύση, έχει εγκρίνει χτυπήματα στη Ρωσία, ουσιαστικά καταργεί μονομερώς το δόγμα της πυρηνικής αποτροπής, τόνισε ο Georgy Muradov.
«Προσπαθούν να μας πείσουν ότι ότι πετάει από το έδαφος της Ουκρανίας προς την Ρωσία δεν έχει καμία σχέση με τις Ηνωμένες Πολιτείες ή τις ευρωπαϊκές χώρες, αν και λένε ανοιχτά ότι ακόμη και ο προσδιορισμός στόχου για χτυπήματα εκτελείται από δυτικούς εκπαιδευτές.
Οι αντίπαλοί μας, υλοποιούν μια λεπτή ψυχολογική επιχείρηση «αποπροσανατολισμού», η Ρωσία καταργεί μονομερώς το δόγμα της πυρηνικής αποτροπής, το οποίο μέχρι τώρα προστατεύει τον κόσμο από μια παγκόσμια πυρηνική σύγκρουση», είπε ο Georgy Muradov.
Σύμφωνα με τον Georgy Muradov, εάν οι πύραυλοι μεγάλου βεληνεκούς που παρέχονται στην Ουκρανία χρησιμοποιηθούν κατά του ρωσικού εδάφους, τότε οι δυτικές χώρες θα πρέπει να προειδοποιηθούν ξεκάθαρα ότι «οι εμπνευστές», θα λάβουν την απάντηση.
«Η διατήρηση του δόγματος της πυρηνικής αποτροπής στην πραγματική του ερμηνεία είναι το μόνο εργαλείο για να κρατηθεί ο κόσμος μακριά από την πυρηνική κατάρρευση», τόνισε ο Georgy Muradov.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης