Τελευταία Νέα
Διεθνή

CNBC: Η Deutsche Bank χρειάζεται πιο υπεύθυνους ανθρώπους στο διοικητικό της συμβούλιο

CNBC: Η Deutsche Bank χρειάζεται πιο υπεύθυνους ανθρώπους στο διοικητικό της συμβούλιο
Ο διευθύνων σύμβουλος της DGWA τονίζει την ανάγκη να υπάρξουν πιο υπεύθυνα στελέχη στο διοικητικό συμβούλιο της γερμανικής τράπεζας
Σημαντικά κέρδη κατέγραψαν οι μετοχές της Deutsche Bank μετά την είδηση ότι επιτεύχθηκε συμβιβασμός με τις αμερικανικές αρχές με αποτέλεσμα το πρόστιμο να πέσει στα 7,2 δισ. δολ.
Ωστόσο, οι αναλυτές επιμένουν ότι η γερμανική τράπεζα χρειάζεται περισσότερα χρήματα αλλά και σωστούς ανθρώπους στο τιμόνι της.
«Ο διευθύνων σύμβουλος John Cryan μπορεί να νομίζει ότι έκανε τα πάντα σωστά και ότι ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα ειδικά για αυτόν και στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.
Αλλά αυτή είναι η μεγαλύτερη ανησυχία μου» δήλωσε στο CNBC ο Stefan Mueller, διευθύνων σύμβουλος της DGWA.
Ο Mueller πρόσθεσε επίσης ότι η τράπεζα χρειάζεται περισσότερα χρήματα αλλά και πιο υπεύθυνους ανθρώπους στο τιμόνι της.
«Προσωπικά πιστεύω ότι κάποια άτομα πρέπει να φύγουν από το διοικητικό συμβούλιο, διότι δεν πιστεύω ότι οι υπεύθυνοι άνθρωποι εντός της Deutsche Bank έχουν συνειδητοποιήσει ότι υπάρχουν μεγάλες προκλήσεις γενικότερα στον τραπεζικό τομέα, στις κανονισμούς και σε όλα αυτά τα πράγματα» τόνισε ο ίδιος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης