Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γαλλία: Ανάπτυξη 0,3% στην οικονομία της χώρας το α΄ τρίμηνο του 2017 αναμένει η Κεντρική Τράπεζα

Γαλλία: Ανάπτυξη 0,3% στην οικονομία της χώρας το α΄ τρίμηνο του 2017 αναμένει η Κεντρική Τράπεζα
Σύμφωνα με την Bank of France, οι επιχειρηματικοί ηγέτες σε όλους τους τομείς αναμένουν αύξηση της δραστηριότητας τον Φεβρουάριο του 2017
Κατά 0,3% θα αναπτυχθεί η γαλλική οικονομία, σε τριμηνιαία βάση, το πρώτο τρίμηνο του 2017, σύμφωνα με την έρευνα που δημοσιοποίησε σήμερα (8/2) η Κεντρική Τράπεζα της χώρας, η οποία διατηρεί τις θετικές προοπτικές τηα για ακόμα έναν μήνα.
Συγκεκριμένα, η ανάπτυξη του 0,3% θα επεκτείνει τη σταθερή άνοδο της δεύτερης μεγαλύτερης οικονομίας της ευρωζώνης, η οποία ξεκίνησε από τα τέλη του προηγούμενου έτους, και που αναμένεται να συνεχιστεί.
Παράλληλα, σύμφωνα με την Bank of France, οι επιχειρηματικοί ηγέτες σε όλους τους τομείς αναμένουν αύξηση της δραστηριότητας τον Φεβρουάριο του 2017, με το σχετικό κλίμα να παραμένει ιδιαιτέρως ενισχυμένο τον Ιανουάριο.
Ωστόσο, οι επιχειρηματίες παρουσιάστηκαν περισσότερο επιφυλακτικοί σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, καθώς οι σχετικοί δείκτες στον τομέα υπηρεσιών και μεταποίησης υποχώρησαν αμφότεροι κατά μία μονάδα, στις 100 και 101 μονάδες αντίστοιχα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης