Τελευταία Νέα
Διεθνή

Bild: Οριακό πpoβάδισμα των Σοσιαλιστών στη Γερμανία με 33% έναντι 32% του CDU της Merkel

Bild: Οριακό πpoβάδισμα των Σοσιαλιστών στη Γερμανία με 33% έναντι 32% του  CDU της Merkel
O Schulz αποδεικνύεται πολύ ισχυρό χαρτί για τους Σοσιαλιστές που έβλεπαν τα ποσοστά τους να κατρακυλούν τα τελευταία χρόνια
Καλπάζει στις δημοσκοπήσεις το Σοσιαλιστικό κόμμα του Martin Schulz στη Γερμανία, έναντι της A. Merkel καθώς μόνο τον τελευταίο μήνα αύξησε τη δύναμη του κατά 12 μονάδες.
Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση του Ινστιτούτου Emnid για λογαριασμό της Κυριακάτικης Bild το SPD προηγείται των χριστιανοδημοκρατών (CDU) της γερμανίδας καγκελαρίου κατά 1 μονάδα.
Συγκεκριμένα, οι Σοσιαλιστές κατάφεραν να ροκανίσουν τη διαφορά με το CDU και να προηγούνται με ποσοστό 33% έναντι 32% των Χριστιανοδημοκρατών.
Κι όλα αυτά μόλις 7 μήνες πριν από τις κρίσιμες εκλογές στη Γερμανία που θα διεξαχθούν στις 24 Σεπτεμβρίου με την A. Merkel να έχει ισχυρές πεποιθήσεις πριν από την υποψηφιότητα Schulz να παραμείνει στην καγκελαρία για τέταρτη συνεχόμενη θητεία.
Όμως όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, που έχουν πάρει φωτιά στη Γερμανία, ο Schulz αποδεικνύεται πολύ ισχυρό χαρτί για τους Σοσιαλιστές που έβλεπαν τα ποσοστά τους να κατρακυλούν τα τελευταία χρόνια.
δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι η γερμανική Bild σχολιάζει τα θεματικά στην ιστορία των δημοσκοπήσεων ποσοστά του SPD υπογραμμίζοντας «πόσο απροετοίμαστο ήταν το CDU γι αυτή την εξέλιξη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης