Τελευταία Νέα
Διεθνή

May (Βρετανία) για την προκήρυξη πρόωρων εκλογών στις 8/6: Είχα τα κότσια να το κάνω

May (Βρετανία) για την προκήρυξη πρόωρων εκλογών στις 8/6: Είχα τα κότσια να το κάνω
«H μοναδική δημοσκόπηση που μετρά είναι αυτή που θα πραγματοποιηθεί την ημέρα των εκλογών», είπε η βρετανίδα πρωθυπουργός, T. May
 «Είχα τα κότσια να το κάνω», ανέφερε για την  απόφασή της να προκηρύξει πρόωρες εκλογές στις 8 Ιουνίου, η βρετανίδα πρωθυπουργός Theresa May.
Η βρετανίδα πρωθυπουργός Theresa May, μιλώντας σε εκπομπή του BBC μαζί με τον επικεφαλής των Εργατικών Jeremy Corbyn, χθες, Παρασκευή 2/6, δεχόμενη ερωτήσεις από τηλεθεατές και έναν δημοσιογράφο, αναφέρθηκε σε σειρά θεμάτων, μεταξύ των οποίων και η απόφασή της για εκλογές στις 8 Ιουνίου.
Όπως είπε χαρακτηριστικά «θα έπρεπε να έχω μείνει στη θέση μου μερικά χρόνια ακόμη και να μην προκηρύξω εκλογές.
Είχα τα κότσια να το κάνω», σημειώνοντας μάλιστα ότι δεν μετάνιωσε για αυτήν της την απόφαση, ενώ υπογράμμισε ότι «η μοναδική δημοσκόπηση που μετρά είναι αυτή που θα πραγματοποιηθεί την ημέρα των εκλογών».
Περαιτέρω, απαντώντας σε κοπέλα που πάσχει από νοητική υστέρηση που περιέγραψε ένα  ανίκανο εθνικό σύστημα υγείας για να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της, η May είπε «δεν θα ψάξω να βρω δικαιολογία για τον τρόπο που σας συμπεριφέρθηκαν», συμπληρώνοντας ότι επιθυμεί να βελτιώσει τη στήριξη που λαμβάνουν οι άνθρωποι με νοητικά προβλήματα.
Ο επικεφαλής των Εργατικών Jeremy Corbyn μεταξύ άλλων, ανέφερε πως δεν έχει συνάψει συμφωνίες με άλλα κόμματα για τον σχηματισμό κυβέρνησης, ενώ καταδίκασε την απόφαση του Αμερικανού προέδρου D. Trump να αποσύρει τις ΗΠΑ από τη Συμφωνία του Παρισιού για το Κλίμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης