Τελευταία Νέα
Διεθνή

Προτεραιότητα στα δικαιώματα των πολιτών, θέλουν May και Merkel στις συζητήσεις για το Brexit

Προτεραιότητα στα δικαιώματα των πολιτών, θέλουν May και Merkel στις συζητήσεις για το Brexit
Οι δύο ηγέτιδες χαιρέτισαν την εποικοδομητική έναρξη των διαπραγματεύσεων, δήλωσε εκπρόσωπος της βρετανίδας πρωθυπουργού
Οι συνομιλίες για την αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να ασχοληθούν πρώτα με τα δικαιώματα των πολιτών της Ε.Ε. που ζουν στη Βρετανία και των Βρετανών μεταναστών σε ευρωπαϊκά κράτη, συμφώνησαν σήμερα (29/6/2017) η βρετανίδα πρωθυπουργός, Theresa May, και η γερμανίδα καγκελάριος, Angela Merkel, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της May.
«Συζήτησαν για το Brexit, χαιρετίζοντας την εποικοδομητική έναρξη των διαπραγματεύσεων, και συμφώνησαν ότι είναι σημαντικό τα δικαιώματα των πολιτών να είναι το πρώτο ζήτημα που θα συζητηθεί», δήλωσε ο εκπρόσωπος μετά τα συνάντηση των δύο ηγέτιδων στη Γερμανία, σχετικά με την επερχόμενη Σύνοδο της G20.
Οι Βρυξέλλες και το Λονδίνο έχουν διατυπώσει διαφορετικές απόψεις σχετικά με τον τρόπο προστασίας των δικαιωμάτων των πολιτών της Ε.Ε. που ζουν στη Βρετανία και των Βρετανών υπηκόων που ζουν στις χώρες της Ε.Ε., αλλά δεν έχουν ακόμη καταλήξει σε συμφωνία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης