Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σε οριακά θετικό έδαφος Dow Jones και S&P 500 στη Wall Street, πιέσεις από τράπεζες

Σε οριακά θετικό έδαφος Dow Jones και S&P 500 στη Wall Street, πιέσεις από τράπεζες
Τα οικονομικά στοιχεία για τις ΗΠΑ δεν προσφέρουν λόγους στους επενδυτές για να ωθήσουν υψηλότερα τις μετοχές
Σε οριακά θετικό έδαφος έχουν γυρίσει ο Dow Jones και ο S&P 500 στη Wall Street, με τους δείκτες ωστόσο να δέχονται πιέσεις από τους κλάδους των τραπεζών και της τεχνολογίας, που περιορίζουν τα κέρδη που πυροδότησε η πιθανή φορολογική μεταρρύθμιση στις ΗΠΑ.
Περί τις 20:10, ο Dow Jones Industrial average ενισχυόταν κατά 0,16%, στις 22.375,80 μονάδες, ο S&P 500 κατέγραφε κέρδη 0,07% και κινείτο στις 2.508,68 μονάδες, ενώ ο Nasdaq κινείτο κατά 0,12% χαμηλότερα, στις 6.445,51 μονάδες.
Οι Ρεπουμπλικάνοι παρουσίασαν χθες το πολυαναμενόμενο σχέδιο φορολογικής μεταρρύθμισης, το οποίο προτείνει έναν συντελεστή φόρου εισοδήματος για τις εταιρείες στο 20%, από 35% που είναι τώρα, και έναν μειωμένο συντελεστή φόρου εισοδήματος για φυσικά πρόσωπα στο 35%.
Εν τω μεταξύ, στοιχεία που ανακοινώθηκαν πριν το άνοιγμα της Wall σκιαγράφησαν μια μεικτή εικόνα για την οικονομία των ΗΠΑ, ενώ ήταν σε μεγάλο βαθμό σύμφωνα με τις προσδοκίες των οικονομολόγων, προσφέροντας ελάχιστους λόγους στους επενδυτές για να ωθήσουν υψηλότερα τις μετοχές.



www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης