Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κρεμλίνο: Ο Putin και ο Trump θα συναντηθούν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο

Κρεμλίνο: Ο Putin και ο Trump θα συναντηθούν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov, τόνισε ότι δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σε ότι αφορά το περιεχόμενο των συζητήσεων
Την πεποίθησή του ότι ο ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin θα συναντηθεί με τον αμερικανό ομόλογό του Donald Trump στο Βιετνάμ «με τον έναν ή τον άλλον τρόπο», εμφανίστηκε σήμερα (10/11) το Κρεμλίνο, παρά τις «αντιφατικές» δηλώσεις του Λευκού Οίκου.
Ειδικότερα, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov, η Μόσχα δεν έχει κατανοήσει πλήρως τις δηλώσεις του Λευκού Οίκου, ωστόσο συνεχίζει να εργάζεται υπομονετικά ώστε να επιτευχθεί η σχετική συνάντηση.
«Και οι δύο πρόεδροι είναι στην πόλη», ανέφερε ο Peskov, για να προσθέσει ότι «με τον έναν ή τον άλλον τρόπο οι δρόμοι τους θα συναντηθούν».
«Είναι προφανές ότι θα είναι μία καλή ευκαιρια να ανταλλάξουνε απόψεις για πιο ζωτικά ζητήματα, τόσο σε διεθνές όσο και διημερές επίπεδο», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.
Σε ότι αφορά το περιεχόμενο της συνάντησης, ο Peskov διευκρίνησε ότι «δεν υπάρχει συμφωνημένη ατζέντα».
Υπενθυμίζουμε ότι το πρωί, ο Λευκός Οίκος διέψευσε τους ισχυρισμούς του Κρεμλίνου σχετικά με τη συνάντηση των δύο προέδρων, επικαλούμενος προβλήματα στο πρόγραμμα τους.
«Ουδεμία συνάντηση είχε επιβεβαιωθεί ποτέ και δεν πρόκειται να υπάρξει (σ.σ. τέτοια συνάντηση σε διμερές επίπεδο), λόγω προβλημάτων στο πρόγραμμα των δύο ηγετών», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο της εκπροσώπου του Λευκού Οίκου, Sarah Hackabee Sanders.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης