Τελευταία Νέα
Διεθνή

Corbyn (Εργατικοί Βρετανίας): Ετοιμαστείτε για νέες εκλογές το 2018 - Όχι σε νέο δημοψήφισμα

Corbyn (Εργατικοί Βρετανίας): Ετοιμαστείτε για νέες εκλογές το 2018 - Όχι σε νέο δημοψήφισμα
Πιθανόν να διεξαχθούν νέες εκλογές στη Βρετανία το 2018, δήλωσε ο Jeremy Corbyn
Πιθανόν να διεξαχθούν νέες εθνικές εκλογές στη Βρετανία το 2018, δήλωσε σήμερα (19/12/2017) ο ηγέτης του αντιπολιτευόμενου Εργατικού Κόμματος της χώρας, Jeremy Corbyn, αλλά σημείωσε ότι είναι αντίθετος στη διενέργεια ενός νέου δημοψηφίσματος για την παραμονή της χώρας στην ΕΕ, όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού «Grazia».
«Πιθανόν να υπάρξουν νέες εκλογές μέσα στους επόμενους 12 μήνες», δήλωσε ο Corbyn, σύμφωνα με το «Grazia», ενώ προέβλεψε νίκη του Εργατικού του Κόμματος.
«Είμαι έτοιμος να γίνω αύριο πρωθυπουργός», δήλωσε.
Ωστόσο, ο Corbyn δήλωσε πως δεν συμφωνεί με την πρόταση του πρώην πρωθυπουργού των Εργατικών, Tony Blair, για ένα νέο δημοψήφισμα για την παραμονή στην ΕΕ.
«Κάποιοι ήταν εξαιρετικά ανεύθυνοι σε αυτά που έκαναν και είπαν, αλλά πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ήταν η μεγαλύτερη συμμετοχή του λαού σε μια εκλογική διαδικασία που υπήρξε ποτέ στη Βρετανία και ότι επέλεξαν να αποχωρήσουμε», δήλωσε ο Corbyn.
«Νομίζω ότι θα πρέπει να συνεχίσουμε να ασκούμε πιέσεις στην κυβέρνηση προκειμένου να επιτρέψουμε να υπάρξει μια μεταβατική περίοδος, διότι αυτή τη στιγμή κινδυνεύουμε να βρεθούμε σε απόλυτο χάος τον Μάρτιο του 2019», προειδοποίησε ο Corbyn.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης