Τελευταία Νέα
Διεθνή

Προς νέα επίπεδα - ρεκόρ η μετοχή της Microsoft - Στα 92,7 δολ.

Προς νέα επίπεδα - ρεκόρ η μετοχή της Microsoft - Στα 92,7 δολ.
Σε επίπεδα - ρεκόρ διαπραγματεύεται η μετοχή της Microsoft, στον απόηχο ορισμένων ενθαρρυντικών σχολίων από αναλυτές
Σε επίπεδα - ρεκόρ διαπραγματεύεται και σήμερα (25/01/2018) η μετοχή της Microsoft, στον απόηχο ορισμένων ενθαρρυντικών σχολίων από αναλυτές, εν όψει της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων β’ τριμήνου χρήσης, που ο τεχνολογικός κολοσσός αναμένεται να ανακοινώσει την επόμενη εβδομάδα.
Περί τις 20:15, η μετοχή της Microsoft ενισχυόταν κατά 1%, στα 92,7 δολ., επίπεδο που παραμένει κάτω του ενδοσυνεδριακού υψηλού των 93,43 δολ. που «άγγιξε» χθες, αλλά που είναι υψηλότερο του ιστορικού υψηλού κλεισίματος των 91,90 δολ. που σημείωσε την Τρίτη (23/01).
Ο αναλυτής της JP Morgan, Mark Murphy αύξησε την τιμή-στόχο για τη μετοχή στα 87 δολάρια, από 78 δολάρια προηγουμένως.
Όπως είπε, μια έρευνα σε 30 συνεργάτες της Microsoft παρήγαγε «υγιή» αποτελέσματα και αισιόδοξες προβλέψεις για το 2018, ενώ έδειξε πως πιστεύουν όλο και περισσότερο ότι η δραστηριότητα cloud της Microsoft, με το Azure, κινείται προς μια ισοδυναμία με το AWS της Amazon από πλευράς τεχνικών δυνατοτήτων και κατανάλωσης.
Από την πλευρά του, ο αναλυτής της Canaccord Genuity, Richard Davis, είπε πως είναι «λογικό» να αναμένουμε ανατίμηση της μετοχής της Microsoft κατά 10-20% ετησίως την επόμενη πενταετία, κάτι που θέτει την εταιρεία σε τροχιά να γίνει η πρώτη με κεφαλαιοποίηση 1 τρισ. δολαρίων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης