Διεθνή

Musk: Ζητώ συγνώμη από τον δύτη που αποκάλεσα «παιδόφιλο» αλλά και από τις εταιρείες μου

tags :
Musk: Ζητώ συγνώμη από τον δύτη που αποκάλεσα «παιδόφιλο» αλλά και από τις εταιρείες μου
O Elon Musk ζήτησε συγνώμη από τον Βρετανό δύτη τον οποίο είχε αποκαλέσει «παιδόφιλο»
Μετά τη σφρδρή κριτική που δέχθηκε και τις πιέσεις των τελευταίων ημερών από τους επενδυτές της Tesla, ο Elon Musk ζήτησε τελικά συγνώμη από τον Βρετανό δύτη τον οποίο είχε αποκαλέσει «παιδόφιλο».
Ο Musk είπε ότι «μίλησε με οργή» επειδή ο Vern Unsworth είχε χαρακτηρίσει «διαφημιστικό κόλπο» το μίνι υποβρύχιο που ο Musk είχε στείλει στην Ταϊλάνδη για να βοηθήσει στη διάσωση των «Αγριόχοιρων» και τον προέτρεψε «να το βάλει εκεί που πονάει».
«Τα λόγια μου εκστομίστηκαν με οργή επειδή ο Unsworth είπε αρκετές ανακρίβειες και πρότεινε να κάνω σεξουαλική πράξη με το μίνι υποβρύχιο, που είχε κατασκευαστεί ως πράξη καλοσύνης και σύμφωνα με στοιχεία που είχε δώσει ο επικεφαλής της ομάδας των δυτών.
Μολαταύτα οι πράξεις του εναντίον μου δεν δικαιολογούν τις δικές μου ενέργειες εναντίον του και γι’ αυτό ζητώ συγνώμη από τον Unsworth και τις εταιρείες των οποίων προϊσταμαι.
Το σφάλμα είναι αποκλειστικά δικό μου.
Λυπάμαι πραγματικά αν πρόσβαλα οποιονδήποτε» σχολίασε στο twitter.

Σημειώνεται ότι ο Unsworth είχε πει τη Δευτέρα (16/7/2018) ότι σκέφτεται να καταθέσει μήνυση κατά του Musk, ενώ την ίδια ημέρα οι μετοχές της Tesla σημείωσαν πτώση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης