Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βενεζουέλα: Νέο μήνυμα Guaido - Καλεί σε ειρηνικές διαδηλώσεις αύριο Σάββατο 4/5

Βενεζουέλα: Νέο μήνυμα Guaido - Καλεί σε ειρηνικές διαδηλώσεις αύριο Σάββατο 4/5
Ζητά οι κινητοποιήσεις να γίνουν στις κυριότερες στρατιωτικές μονάδες
Νέα έκκληση προς το λαό της Βενεζουέλας να δώσει δυναμικό αλλά ειρηνικό παρών στις αυριανές κινητοποιήσεις – διαδηλώσεις κατά του προέδρου Maduro απηύθυνε ο ηγέτης της αντιπολίτευσης, Juan Guaido.
«Σάββατο 4: εθνική ειρηνική κινητοποίηση μπροστά στις κυριότερες στρατιωτικές μονάδες με αίτημα να ταχθούν υπέρ της τήρησης του Συντάγματος», ανέφερε σε μήνυμα του στο twitter ο Guaido, ο οποίος ύστερα από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, αντιλαμβάνεται ότι τον πλέον κρίσιμο ρόλο για τις πολιτικές εξελίξεις τον έχει ο στρατός που πάντως παραμένει πιστός στον Nicolas Maduro.
Την ίδια στιγμή ο Maduro μιλώντας στο μεγαλύτερο στρατόπεδο της Βενεζουέλας, υποστήριξε ότι «βρισκόμαστε εν μέσω της μάχης» προκειμένου «να αφοπλιστούν όλοι οι προδότες, όλοι οι πραξικοπηματίες.
Σημειώνεται πως από τα επεισόδια της περασμένης Τρίτης 30/4 και Τετάρτης 1/5 ανάμεσα σε αντικυβερνητικούς διαδηλωτές και σε δυνάμεις ασφαλείας, σκοτώθηκαν 4 άνθρωποι, τραυματίστηκαν περισσότεροι από 200 και συνελήφθησαν 205 την ώρα που ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump δεν αποκλείει ακόμα και το σενάριο περί στρατιωτικής παρέμβασης των  ΗΠΑ στη Βενεζουέλα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης