Τελευταία Νέα
Διεθνή

Corbyn: Το Εργατικό Κόμμα προσφέρει στον λαό μια «πραγματική αλλαγή»

Corbyn: Το Εργατικό Κόμμα προσφέρει στον λαό μια «πραγματική αλλαγή»
Επίθεση Corbyn σε Johnson
Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης, Jeremy Corbyn, έριξε στο στόχαστρο τους φορολογικούς απατεώνες, τους επιφυλακτικούς ιδιοκτήτες, τους κακούς αφεντικά και τους μεγάλους ρυπαίνοντες την Πέμπτη, ξεκινώντας μια προεκλογική εκστρατεία με την υπόσχεση της «πραγματικής αλλαγής» στη Βρετανία.
Ο Corbyn είπε σε ένα πλήθος συγκεντρωμένο σε ένα κέντρο τέχνης του Λονδίνου ότι οι Εργατικοί είναι έτοιμοι να διώξουν τους Συντηρητικούς του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον σε εκλογές στις 12 Δεκεμβρίου.
Ο Corbyn απευθύνεται στα «κατοχυρωμένα συμφέροντα» και κατονόμασε μερικές από τις μεγαλύτερες επιχειρηματικές προσωπικότητες όπως ο ιδιοκτήτης των μέσων ενημέρωσης Rupert Murdoch και Crispin Odey, μάνατζερ hedge fund.
Οι Εργατικοί ελπίζουν να μετακινήσουν την αφήγηση μακριά από το Brexit και να επικεντρωθούν στα σχέδιά τους να αντλούν χρήματα στις αγωνιστικές υγειονομικές, εκπαιδευτικές και αστυνομικές υπηρεσίες της Βρετανίας και να εθνικοποιήσουν το «σιδηρόδρομο, το ταχυδρομείο και το νερό».
«Ήρθε η ώρα για πραγματική αλλαγή», δήλωσε ο Jeremy Corbyn.
Επιτιθέμενος σε αυτό που ονομάζει συντηρητικές περικοπές, ειδικά στην αγαπημένη Εθνική Υπηρεσία Υγείας της Βρετανίας, ο Corbyn έριξε στο προσκήνιο το προνομιούχο υπόβαθρο του Johnson και όσους χρηματοδοτούν την προεκλογική του εκστρατεία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης