Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απολύθηκε ο CEO των McDonald's λόγω ερωτικής σχέσης με υπάλληλο

tags :
Απολύθηκε ο CEO των McDonald's λόγω ερωτικής σχέσης με υπάλληλο
Η σχέση με υπάλληλο κόστισε στον CEO των McDonald's 
Απολύθηκε ο CEO των McDonald's, Steve Easterbrook, λόγω της πρόσφατης ερωτικής σχέσης με υπάλληλο, κάτι που το διοικητικό συμβούλιο έκρινε ότι παραβιάζει την πολιτική της εταιρείας.
Το Δ.Σ. της McDonald's έκρινε ότι ο Easterbrook «επέδειξε λανθασμένη κρίση» για τη σχέση αυτή. Σύμφωνα με τον αμερικανικό κολοσσό, ο δεσμός του Steve Eastbrook με υπάλληλο ήταν μεν συναινετικός, αλλά αντίθετος με τον εσωτερικό κανονισμό.
«Ήταν λάθος», ανέφερε ο ίδιος ο Easterbrook για τις πράξεις του, σε ηλεκτρονικό μήνυμα που έστειλε προς τους υπαλλήλους της εταιρείας, όπως αναφέρει το πρακτορείο Bloomberg. «Δεδομένων των αξιών της επιχείρησης, συμφωνώ με το δ.σ. ότι είναι καιρός για μένα να προχωρήσω προς άλλες κατευθύνσεις».
Image
Ο Easterbrook θεωρείτο «αμείλικτος» στην κατεύθυνση που έδινε για προσέλκυση της νέας γενιάς καταναλωτών, που επιθυμούν να παραγγέλνουν μέσω εφαρμογών smartphone, να πληρώνουν διαδικτυακά και να λαμβάνουν το φαγητό τους στο σπίτι ή στη δουλειά τους, αντί να επισκέπτονται τα καταστήματα της McDonald's.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης