Τελευταία Νέα
Διεθνή

Deutsche Bank: Ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο, ώστε ο κορωνοϊός να μην ανατρέψει τις προσπάθειες αναδιάρθρωσης

tags :
Deutsche Bank: Ειδικό επιχειρησιακό  σχέδιο, ώστε ο κορωνοϊός να μην ανατρέψει τις προσπάθειες αναδιάρθρωσης
Αυξημένα κρούσματα της νοσου στη μεγαλύτερη γερμανική τράπεζα
Η Deutsche Bank θα λειτουργεί παγκοσμίως με τα τμήματά της σε διασπορά σε μία προσπάθεια να εμποδίσει την εξάπλωση του κορωνοϊού, όπως αναφέρεται σε εσωτερικό της σημείωμα.
Η μεγαλύτερη γερμανική τράπεζα, η οποία προσπαθεί να καταγράψει ανάκαμψη μετά από χρόνια ζημιών, είχε ήδη διαχωρίσει κάποιες δραστηριότητες σε διάφορα κέντρα τις τελευταίες εβδομάδες.
«Επίσης, είδαμε αυξανόμενο αριθμό επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στις επιχειρήσεις και τις κεντρικές μας υπηρεσίες τις τελευταίες ημέρες», αναφέρει το εσωτερικό σημείωμα γνώση του οποίου έχει το Reuters.
Ορισμένα στελέχη και επενδυτές φοβούνται ότι η πανδημία θα μπορούσε να σταματήσει τις προσπάθειες αναδιάρθρωσης της τράπεζας, και οι μετοχές της Deutsche υποχώρησαν την περασμένη εβδομάδα σε χαμηλό ρεκόρ.
Ο CEΟ της τράπεζαας Christian Sewing, δήλωσε πως η τράπεζα είναι πιο σταθερή από ό, τι πριν από τη χρηματοπιστωτική κρίση.
«Ο ισολογισμός μας, μπορώ να πω εδώ, είναι ο πιο δυνατός που έχω βιώσει στα 30 χρόνια στη Deutsche Bank», δήλωσε ο Frankfurter Allgemeine Zeitung.
Όπως παρατηρεί το Reuters, είναι σαφώς σχόλια που επιδιώκουν να φέρουν την ηρεμία σε επενδυτές και εργαζόμενους.
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης