Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επιστροφή Trump στην προεκλογική μάχη στις 12/10 - Ακύρωση τηλεμαχίας με Biden

Επιστροφή Trump στην προεκλογική μάχη στις 12/10 - Ακύρωση τηλεμαχίας με Biden
O D. Trump θα ξαναρχίσει τη Δευτέρα 12/10 την προεκλογική του εκστρατεία από τη Φλόριντα
Ακυρώθηκε η δεύτερη τηλεμαχία μεταξύ του προέδρου των ΗΠΑ D. Trump και του υποψηφίου των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ, Joe Biden, που ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου.
Όπως ανακοινώθηκε από την ανεξάρτητη επιτροπή που είναι αρμόδια για τη διοργάνωση των προεδρικών ντιμπέιτ, οι προεκλογικές εκστρατείες των δύο υποψηφίων ανακοίνωσαν «άλλα σχέδια για αυτή την ημερομηνία» και «είναι πλέον προφανές ότι δεν θα διεξαχθεί μια τηλεμαχία στις 15 Οκτωβρίου και η επιτροπή θα στρέψει την προσοχή της στις προετοιμασίες για το τελικό προεδρικό ντιμπέιτ που είναι προγραμματισμένο για τις 22 Οκτωβρίου».
Σημειώνεται ότι  μετά την ανακοίνωση της μόλυνσης του Αμερικανού προέδρου με την Covid-19, η επιτροπή μετέτρεψε την δεύτερη προεδρική τηλεμαχία, που θα γινόταν στο Μαϊάμι της Φλόριντα, σε ένα εικονικό ντιμπέιτ, κάτι που ο D. Trump αρνήθηκε κατηγορηματικά.
Στο μεταξύ, ο D. Trump θα ξαναρχίσει τη Δευτέρα 12/10  την προεκλογική του εκστρατεία από τη Φλόριντα, όπου θα εκφωνήσει κεντρική ομιλία σε συγκέντρωση υποστηρικτών του.
Πρόκειται για την πρώτη παρουσία του σε προεκλογική εκδήλωση μετά τη διάγνωσή του με Covid-19, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή 9/10 η προεκλογική του ομάδα.
Η συγκέντρωση θα γίνει στην πόλη Σάνφορντ, 12 ημέρες μετά την ανακοίνωση του θετικού τεστ για κορωνοϊό του προέδρου.
Πάντως, ο Trump είχε πολλές φορές εκφράσει την ανυπομονησία του κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής του να επιστρέψει σε προεκλογικές εκδηλώσεις ενόψει των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου και μάλιστα, ο γιατρός του ανέφερε ότι μπορούσε να επιστρέψει στις δημόσιες δραστηριότητές του «χωρίς κίνδυνο» από σήμερα Σάββατο 10/10.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης