Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συνέβη τελικά νοθεία στις αμερικανικές εκλογές; - Τα στοιχεία από το Ουισκόνσιν

Συνέβη τελικά νοθεία στις αμερικανικές εκλογές; - Τα στοιχεία από το Ουισκόνσιν
Ένα ποσοστό συμμετοχής 90% στο Ουισκόνσιν θα ήταν η μεγαλύτερη προσέλευση στην αμερικανική ιστορία
Λεπτομέρειες και δεδομένα για το τι συνέβη στην Πολιτεία του Ουισκόνσιν, με το παρατσούκλι "The Badger State", την Ημέρα των Εκλογών, έχουν αρχίσει να διαρρέουν, τα οποία ίσως το επιτελείο Trump χρησιμοποιήσει για να αποδείξει τις κατηγορίες περί νοθείας στις αμερικανικές εκλογές.
Η προσέλευση των ψηφοφόρων στο Ουισκόνσιν είναι ένα από τα πιο καταδικαστικά αποδεικτικά στοιχεία για τη νοθεία των εκλογών στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η προσέλευση στο Ουισκόνσιν για τις προεδρικές εκλογές 2020 ανήλθε στο επιβλητικό 89%.
Αυτό είναι το είδος της προσέλευσης που απολαμβάνουν γενικά οι δικτάτορες σε μονοκομματικά κράτη.
Επιπλέον, είναι κατά πολύ πάνω από τις αποκλίσεις του κανόνα, που είναι 66,8%.
Σε καθεμία από τις τρεις τελευταίες προεδρικές εκλογές, η προσέλευση κυμάνθηκε περίπου στο 70% στο Ουισκόνσιν.
Ένα ποσοστό συμμετοχής 90% στο Ουισκόνσιν θα ήταν η μεγαλύτερη προσέλευση στην αμερικανική ιστορία.
Κάποιοι θα αντιταχθούν γρήγορα στο ότι το Ουισκόνσιν είναι ένα κράτος με την ίδια ημέρα εγγραφής ψηφοφόρων - μια πρακτική που φαίνεται να ανοίγει ολόκληρη τη διαδικασία για απάτη από μόνη της - και ότι αυτό εξηγεί την άνοδο της προσέλευσης.
Ωστόσο, υπάρχουν σημαντικά δεδομένα που να υποδηλώνουν ότι είναι γενναιόδωροι γι 'αυτό, είναι πολύ απίθανο να υπήρχε τέτοιου είδους αύξηση των ψηφοφόρων με οποιοδήποτε νόμιμο μέσο: Ο αριθμός των ψηφοφόρων που προστέθηκαν την ημέρα των εκλογών για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει να είναι μια αύξηση 30% του συνολικού αριθμού των ψηφοφόρων στο κράτος σε μια μέρα.
Επίσης, ορισμένες κομητείες ξεπερνούσαν το 90%, ενώ άλλες ανέφεραν περισσότερες ψήφους από ό,τι είναι εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι στην περιοχή.
Μόνο επτά επαρχίες στο Μιλγουόκι ανέφεραν υψηλότερη προσέλευση από τους εγγεγραμμένους ψηφοφόρους.
Το τελικό αποτέλεσμα ήταν ότι, τουλάχιστον σύμφωνα με επίσημους ψηφοφόρους, ο joe Biden, ένας υποψήφιος που θεωρήθηκε σε μεγάλο βαθμό ως ήπιος και χωρίς έμπνευση ακόμη και από τους υποστηρικτές του, έλαβε περισσότερες ψήφους στο κράτος από ό,τι ο Barack Obama κατά τη νίκη του το 2016.

Το μοτίβο του Ουισκόνσιν

Ένα από τα επαναλαμβανόμενα θέματα αυτών των εκλογών είναι ο μεγάλος αριθμός ψήφων που βρέθηκαν στη μέση της νύχτας, τις οποίες όλες ή σχεδόν όλες βολικά πηγαίνουν για τον Joe Biden.
Σε πολλές περιπτώσεις, αυτά τα υποτιθέμενα «ψηφοδέλτια» ανήκουν σε άτομα που φαινομενικά δεν ενδιαφέρονται για τυχόν εκλογές, παρά μόνο για τον Joe Biden.
Επιπλέον, συχνά μεταφέρονται σε εκλογικά τμήματα, ενώ οι παρατηρητές είτε έχουν επιστρέψει στο σπίτι τους λόγω του τέλους της καταμέτρησης, ή απομακρύνθηκαν και τους είπαν να προσφύγουν στους δικαστές αν έχουν προβλήματα.
Για παράδειγμα, το ντάμπινγκ ψηφοφορίας που παρατηρήθηκε αργά το βράδυ υπέρ του Biden ήταν σχεδόν πανομοιότυπο σε πολιτείες που προηγείτο ο Trump.
Μια άλλη κόκκινη σημαία είναι η παραβίαση του νόμου του Benford.
Αρκετά επιχειρηματικά συμφέροντα έχουν ασχοληθεί με τα σύνολα ψηφοφορίας του Biden χρησιμοποιώντας αυτήν την τεχνική, παρόμοια με αυτή που χρησιμοποιήθηκε για να αποκαλύψει τις ψευδείς φορολογικές δηλώσεις του Al Capone.
Με απλά λόγια, πολλά από τα σύνολα που αναφέρονται για το Biden πιθανότατα δεν είναι ακριβή επειδή δεν ακολουθούν το μοτίβο που κάνουν οι "τυχαίοι" αριθμοί.
Επιπλέον, αυτά τα μαζικά χάσματα ψήφων πραγματοποιήθηκαν μόνο σε swing πολιτείες και από περιοχές που ελέγχονται από το Δημοκρατικό Κόμμα.
Η εμφάνιση των ψηφων ακολουθεί κάποια μοτίβα.
Οι ψήφοι για τον Trump συμφωνούν με αυτό το μοτίβο, ενώ οι ψήφοι για τον Biden δεν συμβαδίζουν.
Υπάρχει μια άλλη σημαντική ανωμαλία στην ψηφοφορία του Ουισκόνσιν: Υπήρχαν 49.000 ψήφοι για έναν Ρεπουμπλικανικό, κανένας από τους οποίους όμως δεν ψήφισε τον Πρόεδρο Trump.
Συγχρόνως, βρέθηκαν 64.000 ψήφοι για τον Biden που δεν ψήφισαν υπέρ του υποψηφίου των Δημοκρατικών.
Σχεδόν 15.000 άτομα ψήφισαν τον Αντιπρόεδρο Biden και κανέναν άλλο.
Αυτό δεν συνέβη μόνο στο Ουισκόνσιν, αλλά και στη Βόρεια Καρολίνα ή ακόμη και την Αλάσκα.
Μια παρόμοια «δυσλειτουργία» ευνόησε τον Biden με πάνω από 19.000 ψήφους και θα μπορούσε να αλλάξει το αποτέλεσμα των εκλογών εκεί.
Πάνω από 62.000 ψηφοδέλτια ψηφίστηκαν για τον Joe Biden και κανέναν άλλον στην πολιτεία.

Ποιος παρακολουθεί τους εργαζόμενους στην καταμέτρηση;

Επειδή η Αμερική είναι μια αντιπροσωπευτική δημοκρατία, υπάρχουν νόμοι που επιτρέπουν στους πολίτες να παρακολουθούν τους εργαζομένους στην ψηφοφορία.
Αυτό γίνεται για να εξασφαλιστεί μια δίκαιη και ακριβής μέτρηση και να αποφευχθεί η αμφιβολία για το αποτέλεσμα των εκλογών.
Επιπλέον, απαγορεύεται η εκστρατεία και οι εκλογές στα εκλογικά τμήματα μέχρι το σημείο όπου οι ψηφοφόροι απαγορεύονται ακόμη και να φορούν σήματα που ανακοινώνουν τις πολιτικές τους πεποιθήσεις.
Αλλά στο Ουισκόνσιν και σε άλλες πολιτείες, είδαμε κατάφωρες παραβιάσεις καθεμιάς από αυτές τις νομοθεσίες.
Ένα τέτοιο παράδειγμα ήταν η ανάπτυξη της Εθνικής Φρουράς από τον Δημοκρατικό κυβερνήτη για να «θεραπεύσει» τους ψηφοφόρους.
Αυτό συμβαίνει όταν τα ψηφοδέλτια άλλαξαν σε μια προσπάθεια αποτύπωσης θείας «πρόθεσης» του ψηφοφόρου.
Η υπόθεση στο Ουισκόνσιν είναι ιδιαίτερα τρομερή: η Εθνική Φρουρά θα βοηθήσει στον «καθορισμό» ψηφοφοριών που είχαν αποτυπωθεί εσφαλμένα και θα προσπαθήσει να καταλάβει τι «σκέφτηκε» ο ψηφοφόρος για την οποία ψήφισς εκείνη τη στιγμή.
Όπως και με άλλες πολιτείες, υπήρξαν αναφορές ότι οι παρατηρητές δεν είχαν πρόσβαση πλήρως ή αναγκάστηκαν να σταθούν τόσο μακριά που θα ήταν αδύνατη η ουσιαστική παρακολούθηση της διαδικασίας.

Πώς μπορούν οι Ρεπουμπλικάνοι να πολεμήσουν ενάντια σε αυτήν την κλοπή

Κάτω από μια κυβέρνηση Biden-Harris, με το Σώμα να ελέγχεται από τη Nansy Pelosy και τη Γερουσία να ελέγχεται από τον Τσακ Σούμερ, θα υπάρχει σαρωτικός έλεγχος και h «ρητορική toy μίσους» θα καθιστά όλο και πιο δύσκολο πολλοί να βρουν τη Δικαιοσύνη.
Αλλά ο Trump και ένας σημαντικός αριθμός Ρεπουμπλικάνων του Κογκρέσου έχουν αρχίσει να πολεμούν.
Ο Γενικός Εισαγγελέας της Γιούτα έχει φτάσει στο σημείο να λάβει προσωπική άδεια απουσίας για να βοηθήσει τον Πρόεδρο να διεξάγει τον πόλεμό του κατά της νοθείας σε ολόκληρη τη χώρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης