Τελευταία Νέα
Διεθνή

BioNTech: Ανοδική αναθεώρηση της πρόβλεψης για τα έσοδα το 2021 στα 15,9 δισ. ευρώ, από 12,4 δισ. ευρώ

BioNTech: Ανοδική αναθεώρηση της πρόβλεψης για τα έσοδα το 2021 στα 15,9 δισ. ευρώ, από 12,4 δισ. ευρώ
Η φαρμακοβιομηχανία έχει υπογράψει συμβόλαια για την παράδοση 2,2 δισεκατομμυρίων δόσεων φέτος και τουλάχιστον 1 δισεκατομμυρίου δόσεων το 2022
Σχετικά Άρθρα
Σε θετική αναθεώρηση των προβλέψεων για τις φετινές πωλήσεις προχώρησε η BioNTech, η οποία πλέον αναμένει έσοδα 15,9 δισ. ευρώ από το εμβόλιο κατά της Covid-19, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg τη Δευτέρα 8 Αυγούστου 2021.
Η εν λόγω εξέλιξη συνδέεται άρρηκτα με τα συμβόλαια που υπέγραψαν οι BioNTech – Pfizer για την παράδοση 2,2 δισεκατομμυρίων δόσεων φέτος και τουλάχιστον 1 δισεκατομμυρίου δόσεων το επόμενο έτος.

Θεραπείες m-RNA κατά του καρκίνου

Η προηγούμενη εκτίμηση της γερμανικής εταιρείας, η οποία μαζί με τη Pfizer διέθεσαν το πρώτο -χρονικά- εμβόλιο κατά της Covid-19, έκανε λόγο για έσοδα 12,4 δισ. ευρώ για το 2021.
Τα επιπλέον χρήματα αναμένεται να χρηματοδοτήσουν την έρευνα για τη δοκιμή της τεχνολογίας των m-RNA στη θεραπεία του καρκίνου, η οποία αποτελεί το επόμενο μεγάλο στοίχημα της βιοτεχνολογικής εταιρείας.
Στο μεταξύ, το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού πολύ σύντομα θα καταστεί το πλέον κερδοφόρο στην ιστορία της παγκόσμιας φαρμακοβιομηχανίας, καθώς μέχρι στιγμής έχει παραγάγει έσοδα 33,5 δισ. δολαρίων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης