Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η φρίκη στο αεροδρόμιο της Καμπούλ - Σοκ από τα βίντεο μετά τις εκρήξεις - ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Η φρίκη στο αεροδρόμιο της Καμπούλ - Σοκ από τα βίντεο μετά τις εκρήξεις - ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
Περισσότεροι από 100 νεκροί και εκατοντάδες τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής τραγικός απολογισμός

Εφιαλτικές είναι οι εικόνες που έρχονται από το αεροδρόμιο της Καμπούλ στο Αφγανιστάν, μετά την τρομοκρατική επίθεση του ISIS.
Περισσότεροι από 100 νεκροί και εκατοντάδες τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής τραγικός απολογισμός. Και οι φόβοι για νέες επιθέσεις όχι μόνο παραμένουν αλλά ενισχύονται...
Σύμφωνα με τη Wall Street Journal, νεκροί είναι τουλάχιστον 90 Αφγανοί και τουλάχιστον 13 μέλη των ένοπλων δυνάμεων των ΗΠΑ. Την ίδια ώρα, νοσοκομειακή πηγή και στέλεχος των Ταλιμπάν ανέφεραν τις τελευταίες ώρες ότι τουλάχιστον 72 άμαχοι έχασαν τη ζωή τους στην επίθεση που διαπράχθηκε από τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους χθες Πέμπτη (26/8/2021).
Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αποτυπώνουν τη φρίκη που έζησε ο λαός του Αφγανιστάν, ο οποίος προσπαθεί απεγνωσμένα να φύγει από τη χώρα. Παρά το γεγονός ότι αρκετές ώρες πριν τις εκρήξεις υπήρχαν πληροφορίες για τρομοκρατικό χτύπημα και οι πρεσβείες καλούσαν τον κόσμο να απομακρυνθεί από το αεροδρόμιο της Καμπούλ, οι Αφγανοί παρέμειναν στο σημείο περιμένοντας μια πτήση που θα τους μετέφερε σε ένα πιο ασφαλή τοποθεσία.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
Kabul_2.webp
Kabul2_1.webp
Kabul11.jpg
Kabul22.jpg
Kabul33.jpg
Kabul44.jpg
Kabul55.jpg
Kabul66.jpg

 

Kabul77.jpg

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης