Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βρήκε… πιθανόν τον αντιπρόεδρο του ο Donald Trump – Μεγάλη η αποδοχή του Marco Rubio

Βρήκε… πιθανόν τον αντιπρόεδρο του ο Donald Trump – Μεγάλη η αποδοχή του Marco Rubio
Ο Rubio αναμετρήθηκε με τον Trump για την υποψηφιότητα του Ρεπουμπλικανικού κόμματος το 2016
Ο Marco Rubio έχει αναδειχθεί ως το φαβορί των δωρητών για να γίνει υποψήφιος αντιπρόεδρος του Donald Trump, καθώς ο πρώην πρόεδρος αναζητά υποψηφίους που μπορούν να διευρύνουν τα κοινό του και να βοηθήσουν στη χρηματοδότηση της εκστρατείας του στον Λευκό Οίκο.
Ο γερουσιαστής από τη Φλόριντα κατακλύστηκε από δωρητές σε μια εκδήλωση των Ρεπουμπλικανών στο Μαρ-α-Λάγκο την περασμένη εβδομάδα, κατά την οποία ο Trump προσπάθησε να μετρήσει την αντίδραση του κοινού του σε μια λίστα με πιθανούς υποψηφίους.
«Ο Marco, μακράν, ήταν αυτός που είχε τη μεγαλύτερη προσοχή», είπε ένας Ρεπουμπλικανός αξιωματούχος που παρευρέθηκε στον έρανο.
Ο Rubio αναμετρήθηκε με τον Trump για την υποψηφιότητα του Ρεπουμπλικανικού κόμματος το 2016.
Κατά τη διάρκεια αυτής της προεκλογικής εκστρατείας, ο Trump τον ονόμασε «Μικρό Marco» και οι άνδρες αντάλλαξαν ράβδους στο μέγεθος των χεριών του Trump.
Ο Rubio έκτοτε υποστήριξε τον Trump από τη Γερουσία των ΗΠΑ, όπου είναι αντιπρόεδρος της επιτροπής πληροφοριών.
Ο Rubio είναι ο τελευταίος Ρεπουμπλικανός υψηλού προφίλ.
Η επιλογή του αντιπροέδρου του Trump θα του προσφέρει την ευκαιρία να ορίσει το προεκλογικό του μήνυμα και να φέρει άλλα μέρη του Ρεπουμπλικανικού κόμματος στην εκστρατεία του ενόψει του συνεδρίου των Ρεπουμπλικανών στο Μιλγουόκι του Ουισκόνσιν, τον Ιούλιο.
Το 2016, η επιλογή του Mike Pence από τον Trump βοήθησε να κλειδωθούν οι ψήφοι από τους παραδοσιακούς συντηρητικούς και τους ευαγγελικούς Ρεπουμπλικάνους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης