Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κορωνοϊός: Τέλος η μάσκα σε εξωτερικούς χώρους στην Ισπανία

Κορωνοϊός: Τέλος η μάσκα σε εξωτερικούς χώρους στην Ισπανία
Η Ισπανία είχε επαναφέρει την υποχρέωση της χρήσης μάσκας στους εξωτερικούς χώρους στις 22 Δεκεμβρίου, μπροστά σε ένα έκτο κύμα κρουσμάτων της Covid-19 που προκλήθηκε κυρίως από την μεταδοτική παραλλαγή Όμικρον

Παρελθόν θα είναι από την ερχόμενη Τρίτη η χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους στην Ισπανία, ένα μέτρο που επιβλήθηκε στα τέλη Δεκεμβρίου για να αντιμετωπιστεί το κύμα των κρουσμάτων κορονοϊού που προκλήθηκε από τη μετάλλαξη Όμικρον.
Η κυβέρνηση του Sanchez θα υιοθετήσει στο υπουργικό συμβούλιο της Τρίτης «το διάταγμα που καταργεί την υποχρέωση της χρήσης μάσκας στους εξωτερικούς χώρους», δήλωσε την Παρασκευή η ισπανίδα υπουργός Υγείας Καρολίνα Ντάριας στο ραδιοσταθμό Cadena Ser.
Η Ισπανία είχε επαναφέρει την υποχρέωση της χρήσης μάσκας στους εξωτερικούς χώρους στις 22 Δεκεμβρίου, μπροστά σε ένα έκτο κύμα κρουσμάτων της Covid-19 που προκλήθηκε κυρίως από την μεταδοτική παραλλαγή Όμικρον.
Όμως «όλοι οι (υγειονομικοί) δείκτες βελτιώνονται», «ιδιαίτερα το ποσοστό πληρότητας» στα νοσοκομεία και η επίπτωση των κρουσμάτων, δήλωσε η υπουργός Υγείας.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης