Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μπαρτσελόνα: To Barca Studios στο «σφυρί», για χάρη του... Χάαλαντ!

Μπαρτσελόνα: To Barca Studios στο «σφυρί», για χάρη του... Χάαλαντ!
Στα στενά οικονομικά της όρια, φροντίζει να βρίσκει λύσεις! Η Μπαρτσελόνα έχει βάλει στο «μάτι» τον Έρλινγκ Χάαλαντ και φαίνεται πως σκοπέυει να εξασφαλίσει 100 εκατ. ευρώ -και- για τη μεταγραφή του Νορβηγού, πουλώντας το 49% του Barca Studios!
Τα προβλήματα υπάρχουν, αλλά καθώς φαίνεται δεν υπάρχει πρόθεση να τα υπομείνει έχουσα τα «χέρια» σταυρωμένα. Με τη Ρεάλ Μαδρίτης να παρουσιάζεται σε κάθε ευκαιρία ως ο επιθυμητός προορισμός του Κιλιάν Εμπαπέ, η Μπαρτσελόνα στρώνει το έδαφος για να απαντήσει με το αντίπαλο δέος. Μια απάντηση που ακούει, προφανώς, στο όνομα, Έρλινγκ Χάαλαντ!
 
Ο πρώτος σκόρερ του Champions League της περασμένης σεζόν, αποτελεί το «μήλον της έριδος» για πλήθος ομάδων και τα οικονομικά προβλήματα των «μπλαουγκράνα», δεν στάθηκαν αρκετά για να τους βγάλουν από τη συζήτηση. Αντιθέτως, αναζήτησαν λύσεις. Ένα δάνειο θα ήταν μία -ίσως και η πιο εύκολη- από αυτές, ωστόσο, η Μπαρτσελόνα έχει... άσσο, κρυμμένο στο μανίκι της. Πιο συγκεκριμένα, τον τομέα παραγωγής και εμπορευματοποίησης του συλλόγου, γνωστό ως Barca Studios!

Διαβάστε περισσότερα στο BNSports 

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης