Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γιατί ο Musk ρώτησε τους ακολούθους του εάν το Twitter είναι νεκρό;

Γιατί ο Musk ρώτησε τους ακολούθους του εάν το Twitter είναι νεκρό;

Εντόπισε πολλούς ανενεργούς λογαριασμούς διασήμων

Σχετικά Άρθρα

Ο μεγαλύτερος μέτοχος της Twitter Inc., Elon Musk, ρώτησε τους ακόλουθούς του εάν το κοινωνικό δίκτυο πεθαίνει, αφού εξαγόρασε ένα μερίδιο στην εταιρεία αξίας άνω των 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με δημοσίευα του Bloomberg το Σάββατο 9 Απριλίου 2022.
Παραθέτοντας ένα tweet που απαριθμούσε τους λογαριασμούς Twitter με τους περισσότερους ακόλουθους, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla Inc. επεσήμανε ότι πολλοί από αυτούς είναι σπάνια ενεργοί.
Ο δισεκατομμυριούχος έδειξε τους αστέρες της ποπ Taylor Swift και  Justin Bieber, οι οποίοι έχουν πάνω από 200 εκατομμύρια ακόλουθους μεταξύ τους, αλλά σπάνια εμφανίζονται ενεργοί στην πλατφόρμα.
Ο Μusk απέκτησε ένα μερίδιο 9,2% στην εταιρεία κοινωνικής δικτύωσης τη Δευτέρα και δεν έχασε χρόνο στην προσπάθεια να το... ταρακουνήσει.
Έκτοτε ζήτησε μια λειτουργία επεξεργασίας ορισμένων ενεργειών και επέκρινε τα Bots κρυπτονομισμάτων ως το «πιο ενοχλητικό» πρόβλημα.
Ο διευθύνων σύμβουλος του Twitter, Parag Agrawal, καλωσόρισε τον νέο μεγαλομέτοχο, δίνοντας στον Musk μια θέση στο διοικητικό συμβούλιο.
Ο διορισμός τερματίζει την πιθανότητα ο Musk να προχωρήσει σε εξαγορά του Twitter, περιορίζοντας την ιδιοκτησία του στο 14,9% κατά τη διάρκεια της θητείας του στο διοικητικό συμβούλιο.
elon_1.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης