Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ουκρανία - Για την ύστατη μάχη ετοιμάζεται η Μαριούπολη: Να μας θυμάστε με μια καλή κουβέντα

Ουκρανία - Για την ύστατη μάχη ετοιμάζεται η Μαριούπολη: Να μας θυμάστε με μια καλή κουβέντα
Κάποιοι θα σκοτωθούν, κάποιοι θα αιχμαλωτιστούν, είμαστε περικυκλωμένοι λένε οι Ουκρανοί
Σχετικά Άρθρα

Σήμερα θα γίνει η τελευταία μάχη για τον έλεγχο της Μαριούπολης λένε οι Ουκρανοί υπερασπιστές της πόλης, αφήνοντας ωστόσο να εννοηθεί ότι θα είναι οι χαμένοι της στρατιωτικής σύγκρουσης.
«Σήμερα θα γίνει η τελική μάχη καθώς τα πυρομαχικά εξαντλούνται» αναφέρουν οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις και συγκεκριμένα, η 36η ταξιαρχία πεζοναυτών, με ανακοίνωση τους στο facebook.
Όπως υποστηρίζουν, αφού υπερασπίστηκαν το λιμάνι για 47 συνεχόμενες ημέρες και αφού έκαναν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό και αδύνατο, πλέον έχουν περικυκλωθεί από τις ρωσικές δυνάμεις.
«Για κάποιους από εμάς επίκειται ο θάνατος, για κάποιους άλλους η αιχμαλωσία» αναφέρουν οι Ουκρανοί στρατιώτες, υποστηρίζοντας ότι έχουν απωθηθεί και περικυκλωθεί από τις ρωσικές δυνάμεις, οι οποίες πρόκειται να τους καταστρέψουν.
«Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί, αλλά σας ζητούμε αληθινά να μας θυμάστε με μια καλή κουβέντα», ζήτησε η ταξιαρχία «από τους Ουκρανούς».


Πάντως, οι Ουκρανοί υπερασπιστές άφησαν αιχμές κατά της ηγεσίας του ουκρανικού στρατού, κάνοντας λόγο για έλλειψη υποστήριξης. «Μας έχουν διαγράψει» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Ουκρανοί στρατιώτες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης