Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αποκάλυψη – σοκ: Τουλάχιστον 500 θάνατοι από εμβόλια για Covid έχουν διαγραφεί από το σύστημα VAERS

Αποκάλυψη – σοκ: Τουλάχιστον 500 θάνατοι από εμβόλια για Covid έχουν διαγραφεί από το σύστημα VAERS
Η βάση δεδομένων VAERS είναι ένα σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης που διατηρείται από τα Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC)
Σχετικά Άρθρα

Περισσότερες από 10.000 αναφορές που σχετίζονται με τον Covid έχουν διαγραφεί από το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων των ΗΠΑ (VAERS), σύμφωνα με τον Albert Benavides, έναν αναλυτή δεδομένων που αναλύει τα δεδομένα από τότε που κυκλοφόρησαν τα εμβόλια για τη δημόσια χρήση για τον Covid-19.
Η βάση δεδομένων VAERS είναι ένα σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης που διατηρείται από τα Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) και την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) που χρησιμοποιείται για τον εντοπισμό εμβολίων που ενδέχεται να προκαλούν ανεπιθύμητες ενέργειες σε υψηλότερα από τα αναμενόμενα ποσοστά.

Κρύβουν 500 θανάτους

Οποιοσδήποτε, συμπεριλαμβανομένων των επαγγελματιών υγείας, των κατασκευαστών εμβολίων και του ευρύτερου κοινού, μπορεί να υποβάλει αναφορά στο VAERS.
«500 αναφορές θανάτου έχουν ήδη διαγραφεί μέχρι στιγμής για τα εμβόλια Covid.
«Έχουν διαγραφεί συνολικά 10.000 αναφορές από την κυκλοφορία για τον ιό. Έχω ελέγξει 2.000 από αυτούς τους ισχυρισμούς και δεν μπορώ να βρω το αντίγραφο επειδή, στα ψιλά γράμματα, λέει ’’Διαγράφουμε διπλότυπα και ψευδείς αναφορές’’, είπε ο Benavides, σε μια συνέντευξη στο Stew Peters Network που δημοσιεύτηκε στις 28 Απριλίου.
Οι διαγραφές για αναφορές Covid είναι «πολύ περισσότερες» σε σύγκριση με τις αντίστοιχες για άλλα εμβόλια, είπε ο αναλυτής δεδομένων.

Χιλιάδες διαγραφές

Από τις 14.000 συνολικές καταχωρήσεις που έχουν διαγραφεί στο VAERS, οι 10.000 συνδέονται με τον Covid ενώ οι υπόλοιπες 4.000 σχετίζονται με άλλα εμβόλια.
Από τα 1,2 εκατομμύρια καταγραφές εμβόλια Covid στο VAERS, υπάρχουν περίπου 27.000 θάνατοι, που ανέρχεται σε περίπου 2%, όπως είπε στην ανάλυσή του
Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι οι 10.000 διαγραμμένες αξιώσεις για τον Covid περιλαμβάνουν 500 αναφορές θανάτου, το ποσοστό διαγραφής των αναφορών θανάτου εμφανίζεται σε υψηλότερο ποσοστό 5%.
bbb.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης