Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Ρωσία απορρίπτει συνάντηση Putin - Zelensky - Σε τέλμα εδώ και μήνες οι διαπραγματεύσεις

Η Ρωσία απορρίπτει συνάντηση Putin - Zelensky - Σε τέλμα εδώ και μήνες οι διαπραγματεύσεις
Απέρριψε το ενδεχόμενο συνάντησης Putin - Zelensky το Κρεμλίνο
Σχετικά Άρθρα
Απέρριψε το ενδεχόμενο συνάντησης Putin - Zelensky το Κρεμλίνο, διαμηνύοντας ότι δεν υπάρχει βάση αυτή τη στιγμή για συνάντηση μεταξύ των προέδρων της Ρωσίας και της Ουκρανίας.
Απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με το γεγονός ότι ο Τούρκος πρόεδρος Recep Tayyip Erdogan, έχει προσφερθεί να μεσολαβήσει στις ειρηνευτικές συνομιλίες, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Dmitry Peskov, δήλωσε σε δημοσιογράφους σε τηλεδιάσκεψη ότι ο Vladimir Putin και ο Volodymyr Zelensky θα μπορέσουν να συναντηθούν μόνο αφού οι διαπραγματευτές και από τις δύο πλευρές θα «έχουν κάνει την προετοιμασία τους».

Σε τέλμα οι διαπραγματεύσεις

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Μόσχας και του Κιέβου βρίσκονται σε τέλμα εδώ και μήνες, με τη μία πλευρά να κατηγορεί την άλλη για την έλλειψη προόδου.
«Η ουκρανική αποστολή έχει βγει εκτός ραντάρ, δεν υπάρχει διαπραγματευτική διαδικασία αυτή τη στιγμή», δήλωσε σήμερα ο Peskov.
«Όσο για μια συνάντηση μεταξύ των προέδρων Putin και Zelensky, είναι πιθανή μόνο αφού θα έχει γίνει όλη η προετοιμασία από τις αποστολές τους. Αυτό λείπει, άρα δεν υπάρχουν ακόμα οι απαραίτητες προϋποθέσεις για τη συνάντηση», πρόσθεσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης