Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αποκάλυψη: Μόνο 5 από τα γερμανικά αυτοκινούμενα όπλα που στάλθηκαν στην Ουκρανία λειτουργούν

Αποκάλυψη: Μόνο 5 από τα γερμανικά αυτοκινούμενα όπλα που στάλθηκαν στην Ουκρανία λειτουργούν
Σύμφωνα με στοιχεία της Ουκρανίας, μέχρι σήμερα, η Γερμανία έχει παραδώσει 10 αυτοκινούμενα πυροβόλα PzH 2000 στο Κίεβο και η Ολλανδία έχει παραδώσει άλλα 5 από τα ίδια οχήματα

Μόνο 5 από τα 15 γερμανικά αυτοκινούμενα όπλα PzH 2000 που παραδόθηκαν στην Ουκρανία παραμένουν έτοιμα για μάχη, αναφέρει το N-TV, επικαλούμενο το μέλος της Bundestag, Markus Faber.
Σύμφωνα με τον πολιτικό, ο λόγος για την αποτυχία πολλών αυτοκινούμενων όπλων είναι η υπερβολική χρήση.
«Έμαθα από το Υπουργείο Άμυνας της Γερμανίας ότι αυτή τη στιγμή πέντε από τα δεκαπέντε αυτοκινούμενα πυροβόλα PzH 2000 παραμένουν έτοιμα για μάχη», αναφέρει η Faber.
Ο πολιτικός είπε επίσης ότι από αυτή την άποψη, η ουκρανική πλευρά εξέφρασε την επιθυμία να πάρει περισσότερα ανταλλακτικά.
Όπως σημειώνει η εφημερίδα, η Γερμανία έχει ήδη προμηθεύσει στην Ουκρανία κάποια ανταλλακτικά για στρατιωτικό εξοπλισμό, αλλά τώρα μιλάμε για την επείγουσα επισκευή του εξοπλισμού επί τόπου.
Σύμφωνα με στοιχεία της Ουκρανίας, μέχρι σήμερα, η Γερμανία έχει παραδώσει 10 αυτοκινούμενα πυροβόλα PzH 2000 στο Κίεβο και η Ολλανδία έχει παραδώσει άλλα 5 από τα ίδια οχήματα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης