Τελευταία Νέα
Διεθνή

Erdogan: Η Τουρκία υπερασπίζεται άφοβα τα εθνικά της συμφέροντα - Πιο δημοκρατική από... ποτέ

Erdogan: Η Τουρκία υπερασπίζεται άφοβα τα εθνικά της συμφέροντα - Πιο δημοκρατική από... ποτέ
Πρόσθεσε ότι η Τουρκία έχει ενισχύσει την εξωτερική της πολιτική ενώ έχει αποκτήσει κύρος και αυτοπεποίθηση

Η Τουρκία υπερασπίζεται άφοβα τα εθνικά της συμφέροντα με την αποτελεσματική της διπλωματία, δήλωσε τη Δευτέρα 15/8 ο Τούρκος πρόεδρος Erdogan.
Ο Erdogan συμμετείχε στη συνάντηση των αρχηγών των επαρχιών του AK Party στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην πρωτεύουσα Άγκυρα πριν συμμετάσχει σε εκδήλωση στο ATO Congresium για τον εορτασμό της 21ης ​​επετείου από την ίδρυση του κόμματός του.
«Όποιος βάλει το χέρι του στη συνείδησή του θα παραδεχτεί ότι η σημερινή Τουρκία είναι μια πιο δημοκρατική και πιο ελεύθερη χώρα με περισσότερες ίσες ευκαιρίες από ό,τι πριν από 21 χρόνια», είπε.
«Σήμερα, υπάρχει μια Τουρκία που υπερασπίζεται άφοβα τα εθνικά της συμφέροντα συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Εθνών και του ΝΑΤΟ, και έχει αποτελεσματική διπλωματία», πρόσθεσε ο Τούρκος πρόεδρος.
Πρόσθεσε ότι η Τουρκία έχει ενισχύσει την εξωτερική της πολιτική ενώ έχει αποκτήσει κύρος και αυτοπεποίθηση.
Επέκρινε επίσης την αντιπολίτευση λέγοντας: «Το μεγαλύτερο έλλειμμα αυτής της χώρας είναι η έλλειψη εσωτερικής και εθνικής αντιπολίτευσης».
Επίσης, ο Ερντογάν τίμησε το απόγευμα της Κυριακής την 21η επέτειο από την ίδρυση του Κόμματος AK με ένα μήνυμα που κοινοποιήθηκε στον λογαριασμό του στο Twitter.
«Έχουμε τον ίδιο ενθουσιασμό στις καρδιές μας σήμερα όπως ξεκινήσαμε στις 14 Αυγούστου 2001.
Βαδίζουμε στο μονοπάτι μας με την ίδια αποφασιστικότητα να κατακτήσουμε καρδιές και να κερδίσουμε καρδιές.
Ποτέ δεν κάναμε ένα βήμα πίσω από τον σκοπό της υπηρεσίας μας στην Τουρκία και δεν θα το κάνουμε ποτέ. Καλή χρονιά AK Party», είπε στο μήνυμά του.
Στην ανάρτησή του, ο Πρόεδρος Erdogan συμπεριέλαβε και μια εικόνα με το σύνθημα «Γίναμε ένα, γίναμε 21, το AK Party είναι 21 ετών» γράφει η Daily Sabah.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης