Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τι αγόρασε και τι πούλησε στη Wall Street η Berkshire Hathaway του Warren Buffett το β΄ 3μηνο του 2022;

Τι αγόρασε και τι πούλησε στη Wall Street η Berkshire Hathaway του Warren Buffett το β΄ 3μηνο του 2022;

Η Apple παραμένει η μεγαλύτερη συμμετοχή της Berkshire, αντιπροσωπεύοντας το 41% ​​των συνολικών γνωστοποιημένων περιουσιακών στοιχείων

Μόλις το ποσό των 3,8 δισ. δολαρίων διέθεσε η Berkshire Hathaway του Warren Buffett το β' 3μηνο του 2022 για αγορές στη Wall Street, πολύ λιγότερα από τα 41 δισ. δολάρια που διέθεσε το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

Επιπλέον, ορισμένες από τις θέσεις που δεν αποκαλύπτονται περιλαμβάνουν το μερίδιο της εταιρείας στην Occidental Petroleum.
Σύμφωνα με την κατάθεση στη SEC, η Berkshire το β' 3μηνο έκανε τις εξής κινήσεις:

  • Έφυγε από την Verizon Communications και τη Royalty Pharma
  • Πρόσθεσε στην Apple (0,4%), στη Chevron (1,4%), στην Occidental Petroleum (16,3%), στην Activision Blizzard, στην Paramount Global (13,75%), στην Ally Financial (234,5%) καθώς και στις Celanese, McKesson και Markel.
  • Μείωσε τα μερίδιά της στην U.S. Bancorp (-5,2%), στην General Motors (-14,8%), στην Kroger (-9,6%) και στην Store Capital (-53%)

Η Apple παραμένει η μεγαλύτερη συμμετοχή της Berkshire, αντιπροσωπεύοντας το 41% ​​των συνολικών γνωστοποιημένων περιουσιακών στοιχείων.
Και μιλώντας για το σύνολο του ενεργητικού, το αμοιβαίο κεφάλαιο αποκάλυψε λίγο πάνω από 300 δισ. δολάρια σε θέσεις long, στις ΗΠΑ στις 30 Ιουνίου, μια αξιοσημείωτη πτώση από τα 363 δισ. δολάρια στις 31 Μαρτίου.

Αναλυτικά:

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης