Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πυρά Biden σε Trump – Ρεπουμπλικάνους: Έκαναν την επιλογή να πάνε την χώρα προς τα πίσω

Πυρά Biden σε Trump – Ρεπουμπλικάνους: Έκαναν την επιλογή να πάνε την χώρα προς τα πίσω
Πρέπει να ψηφίσετε για να διασώσετε τη Δημοκρατία είπε απευθυνόμενος στους Αμερικάνους ο Biden
Σχετικά Άρθρα

Πυρά κατά του Donald Trump και στελεχών των Ρεπουμπλικάνων που έχουν συμμαχήσει με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ εξαπέλυσε ο Joe Biden, ο οποίος απευθυνόμενος στους Αμερικάνους, τους κάλεσε να ψηφίσουν και πάλι στις επερχόμενες ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου, προκειμένου, όπως είπε, να διασώσουν και πάλι τη Δημοκρατία.
«Δεν είναι υπερβολή τώρα, ότι είναι κυριολεκτικά αναγκαίο να ψηφίσετε για να διασώσετε και πάλι τη Δημοκρατία» είπε ο Biden στην πρώτη του προεκλογική του συγκέντρωση στο πλαίσιο μιας εκδήλωσης της Εθνικής Επιτροπής του Δημοκρατικού Κόμματος, σε ένα προάστιο του Μέριλαντ στην Ουάσινγκτον.
«Η Αμερική πρέπει να διαλέξει για το αν η χώρα μας θα κινηθεί μπροστά ή προς τα πίσω.
Ο Trump και οι ακραίοι Ρεπουμπλικάνοι (Να Κάνουμε την Αμερική Πάλι Μεγάλη – MAGA) έχουν κάνει την επιλογή τους, να πάνε προς τα πίσω, με το σύνολο του θυμού, της βίας, του μίσους και των διακρίσεων» υποστήριξε ο Biden, επισημαίνοντας πως οι Δημοκρατικοί έχουν επιλέξει να είμαστε ένα έθνος της ενότητας και της ελπίδας.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ κατηγόρησε την ομάδα αυτή των Ρεπουμπλικάνων ότι αγκαλιάζει τη βία και το μίσος, σημειώνοντας ότι προσεγγίζει τον «ημί-φασισμό.
Ο Biden έχει αρχίσει μία περιοδεία μεταξύ της ανατολικής και της δυτικής Ακτής των ΗΠΑ με στόχο την εκδήλωση της υποστήριξης του στους υποψηφίους του Δημοκρατικού Κόμματος ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών του Νοεμβρίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης