Τελευταία Νέα
Διεθνή

Είναι επίσημο: Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο για το δημοψήφισμα στο Donetsk - Τι αναφέρει το ερώτημα για την ένταξη στη Ρωσία

Είναι επίσημο: Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο για το δημοψήφισμα στο Donetsk - Τι αναφέρει το ερώτημα για την ένταξη στη Ρωσία
Το δελτίο έχει συνταχθεί στα ρωσικά ενώ το ερώτημα που περιλαμβάνει διατυπώνεται ως εξής: «Είστε υπέρ της εισόδου της Λαϊκής Δημοκρατίας του Donetsk στη Ρωσική Ομοσπονδία;»

Το ψηφοδέλτιο για το επικείμενο δημοψήφισμα που αναμένεται να διεξαχθεί στις 23-27 Σεπτεμβρίου για την είσοδο της Λαϊκής Δημοκρατίας του Donetsk στη Ρωσία δημοσιεύτηκε την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022 από το επίσημο κανάλι «Referendum-2022».
Το δελτίο έχει συνταχθεί στα ρωσικά ενώ το ερώτημα που περιλαμβάνει διατυπώνεται ως εξής: «Είστε υπέρ της εισόδου της Λαϊκής Δημοκρατίας του Donetsk στη Ρωσική Ομοσπονδία;».
Λίγο πιο πάνω αναγράφεται μια επεξήγηση για τον ψηφοφόρο: Πρέπει να βάλετε οποιοδήποτε σημάδι στο πλαίσιο στα δεξιά της επιλογής απάντησης είτε επιλέξετε το "ναι" είτε το "όχι".
Ψηφοδέλτια με την ένδειξη σε περισσότερες από μία θέσεις ή όχι σε καμία από αυτές θα κηρύσσονται άκυρα.
Στις 19 Σεπτεμβρίου, τα Δημόσια Επιμελητήρια των Λαϊκών Δημοκρατιών του Donetsk και του Λουγκάνσκ απηύθυναν έκκληση στους αρχηγούς των δημοκρατιών, Pousilin και Leonid Pasternak, με την πρωτοβουλία να διεξαχθούν αμέσως δημοψηφίσματα για την ένταξη στη Ρωσία.
Την επόμενη μέρα, οι αρχές του DPR και του LPR ανακοίνωσαν ότι το δημοψήφισμα θα διεξαχθεί από τις 23 έως τις 27 Σεπτεμβρίου. Επίσης, στις 20 Σεπτεμβρίου, οι διοικήσεις των περιοχών Kherson και Zaporozhye ανακοίνωσαν σχέδια για τη διεξαγωγή δημοψηφισμάτων στις ίδιες ημερομηνίες

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης