Τελευταία Νέα
Διεθνή

Twitter: Ο Μusk αναστέλλει την επαλήθευση λογαριασμών επί πληρωμή

Twitter: Ο Μusk αναστέλλει την επαλήθευση λογαριασμών επί πληρωμή
O ιδρυτής της Tesla είχε θέσει ως ορόσημο για την επανέναρξη της εν λόγω λειτουργίας την 29η Νοεμβρίου
Την επανέναρξη της επί πληρωμή υπηρεσίας επαλήθευσης των λογαριασμών στο Twitter αναστέλλει ο διευθύνων σύμβουλος Elon Musk, έως ότου η εταιρεία μπορέσει να αποτρέψει αποτελεσματικά την πλαστοπροσωπία λογαριασμών μέσω της υπηρεσίας. 
Ο Musk ανέφερε σε tweet ότι η εταιρεία  αναβάλλει την επανεκκίνηση της υπηρεσίας μέχρι να υπάρξει εμπιστοσύνη όσον αφορά τη διακοπή της πλαστοπροσωπίας,
O ιδρυτής της Tesla είχε θέσει ως ορόσημο για την επανέναρξη της εν λόγω λειτουργίας την 29η Νοεμβρίου.
Το Twitter πιθανότατα θα χρησιμοποιεί σημάδια ελέγχου διαφορετικών χρωμάτων για να διακρίνει μεταξύ επαληθευμένων οργανισμών και ατόμων, ανέφερε ο Musk.
Ο Μusk είχε επιχειρήσει να αναθεωρήσει το σύστημα επαλήθευσης του Twitter με μπλε τσεκ μετατρέποντάς το σε μια επί πληρωμή υπηρεσία αξίας 8 δολαρίων το μήνα με την ονομασία Twitter Blue. 
Αυτό όμως οδήγησε σε αύξηση των μιμητών επιχειρήσεων και διαφημιστών στον ιστότοπο, με αποτέλεσμα την απόσυρση της υπηρεσίας λίγες μόνο ημέρες μετά την έναρξή της.
Ο Musk είχε επικρίνει το προηγούμενο σύστημα επαλήθευσης του Twitter, παρομοιάζοντάς το με ένα μεσαιωνικό φεουδαρχικό σύστημα.  www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης