Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βρετανία: Οι ειρηνευτικές συνομιλίες για την Ουκρανία όχι πρόσχημα για ρωσικό επανεξοπλισμό

Βρετανία: Οι ειρηνευτικές συνομιλίες για την Ουκρανία όχι πρόσχημα για ρωσικό επανεξοπλισμό
Οποιεσδήποτε ειρηνευτικές συνομιλίες όσον αφορά την Ουκρανία δεν θα πρέπει να επιτραπεί να χρησιμοποιηθούν ως πρόσχημα για τον ρωσικό επανεξοπλισμό, δήλωσε ο ΥΠΕΞ Cleverly
Σχετικά Άρθρα
Οποιεσδήποτε ειρηνευτικές συνομιλίες όσον αφορά την Ουκρανία δεν θα πρέπει να επιτραπεί να χρησιμοποιηθούν ως πρόσχημα για τον ρωσικό επανεξοπλισμό, δήλωσε σήμερα Κυριακή ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας, προσθέτοντας ότι δεν έχει ενδείξεις πως η Μόσχα θα εισέλθει σε διαπραγματεύσεις καλόπιστα.
Ο James Cleverly επανέλαβε επίσης ότι μολονότι η Βρετανία θέλει να δει την έναρξη ειρηνευτικών συνομιλιών "το συντομότερο δυνατό", η Ουκρανία θα πρέπει να ορίσει τις παραμέτρους για οποιαδήποτε διαπραγμάτευση γίνει.

"Οποιεσδήποτε διαπραγματεύσεις χρειάζεται να είναι αληθινές, χρειάζεται να είναι ουσιαστικές, δεν μπορεί απλώς να αποτελέσουν πρόσχημα για τον ρωσικό επανεξοπλισμό και την περαιτέρω στρατολόγηση στρατιωτών", δήλωσε ο Cleverly στο δίκτυο Sky News.
"Δεν βλέπω πραγματικά καμία ένδειξη από τη ρωσική πλευρά που να μου να μου δίνει τη βεβαιότητα ότι ο Vladimir Putin θα εισερχόταν σε αυτές τις συνομιλίες καλόπιστα.
Η ευρύτερη ρητορική εξακολουθεί να είναι πολύ συγκρουσιακή", σημείωσε ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης