Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νεκρή στα 54 της χρόνια η μοναχοκόρη του Elvis Presley, Lisa Marie

Νεκρή στα 54 της χρόνια η μοναχοκόρη του Elvis Presley, Lisa Marie
Μόλις την Τρίτη βρισκόταν μαζί με τη μητέρα της στις Χρυσές Σφαίρες

Η Lisa Marie Prisley, μουσικός, τραγουδίστρια και μοναδικό παιδί του θρύλου του ροκ εν ρολ Elvis Prisley, πέθανε χθες Πέμπτη έπειτα από καρδιακή ανακοπή, αφού διακομίστηκε εσπευσμένα το πρωί σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, ανακοίνωσε η μητέρα της.
«Με βαριά καρδιά είμαι υποχρεωμένη να μοιραστώ τη συγκλονιστική είδηση ότι η όμορφη κόρη μου Λίζα Μαρί μας άφησε», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Πρίσιλα Πρίσλεϊ.

«Ασταθής» στην τελευταία εμφάνισή της

Μόλις την Τρίτη βρισκόταν μαζί με τη μητέρα της στις Χρυσές Σφαίρες, όπου ο ηθοποιός Όστιν Μπάτλερ βραβεύτηκε για τον ρόλο του στη βιογραφική ταινία «Έλβις».
Ο κ. Μπάτλερ αφιέρωσε μερικά λόγια στις δυο γυναίκες: «σας ευχαριστώ που μού ανοίξατε τις καρδιές σας, τις αναμνήσεις σας, το σπίτι σας. Λίζα Μαρί και Πρίσιλα, σας αγαπάω για πάντα», είπε.

Σε ένα από τα βίντεο, που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, φαίνεται η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ (Lisa Marie Presley) να μιλά σε έναν δημοσιογράφο για την ταινία που αφορά την ζωή του πατέρα της και να ζητά από τον 80χρονο μάνατζερ, Τζέρι Σέλινγκ, που την συνοδεύει να του κρατήσει το χέρι.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης