Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο γιος του Soros, Alex επισκέφθηκε 14 φορές τον Λευκό Οίκο - Δείπνα, φωτογραφίσεις και... πολιτική επιρροή

Ο γιος του Soros, Alex επισκέφθηκε 14 φορές τον Λευκό Οίκο - Δείπνα, φωτογραφίσεις και... πολιτική επιρροή
Τι συμβαίνει με τους Soros
Σχετικά Άρθρα
Ο γιος του δισεκατομμυριούχου George Soros, Alex Soros πραγματοποίησε περισσότερες από δώδεκα συναντήσεις στον Λευκό Οίκο από τον Οκτώβριο του 2021, όπου συνομίλησε με πολλούς αξιωματούχους, συμπεριλαμβανομένου του τότε αρχηγού του επιτελείου, Ρον Κλέιν και αρκετών αξιωματούχων εθνικής ασφάλειας.
Σύμφωνα με αρχεία καταγραφής επισκεπτών του Λευκού Οίκου που εξετάστηκαν από το Fox News (και αναφέρθηκαν για πρώτη φορά από τη NY Post ), ο 38χρονος Alex Soros επισκέφτηκε τον Λευκό Οίκο περισσότερες από 14 φορές.
Τα τελευταία του ταξίδια περιλαμβάνουν επίσκεψη την 1η Δεκεμβρίου με τη σύμβουλο του τότε Επιτελάρχη του Λευκού Οίκου, Nina Srivastava, Ron Klain , η οποία εργάστηκε επίσης στην προεδρική εκστρατεία του Biden, σύμφωνα με τα ημερολόγια.
Αργότερα το ίδιο βράδυ, ο Soros ο νεότερος ήταν ένα από τα 330 άτομα που παρακολούθησαν ένα πλούσιο κρατικό δείπνο στον Λευκό Οίκο που παρέθεσε ο πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία Biden προς τιμήν του Γάλλου Προέδρου Macron και της συζύγου του.
Μια μέρα αργότερα, ο Alex Soros - ο οποίος προεδρεύει του ισχυρού, φιλελεύθερου δικτύου επιχορηγήσεων Open Society Foundations που ίδρυσε ο πατέρας του - συναντήθηκε τόσο με τη Σύμβουλο του Προέδρου Mariana Adame όσο και με τον Αναπληρωτή Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας Jonathan Finer, σύμφωνα με τα αρχεία. 
«[Είναι] αξιοσημείωτο ότι σχεδόν όλοι, με εξαίρεση τον Klain, προφανώς συμμετείχαν στην εθνική ασφάλεια», είπε ο Palumbo, συγγραφέας του «The Man Behind the Curtain».
"Η Ουκρανία είναι μια χώρα όπου η οικογένεια Soros έχει δυστυχώς καυχηθεί ότι διαθέτει μεγάλη επιρροή. Υπάρχουν δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια που πετιούνται εκεί γύρω.
Οπότε νομίζω ότι αυτό θα είναι κάτι στο οποίο αξίζει να επανέλθουμε τους επόμενους μήνες ή χρόνια. "
Παρά τη διαβόητη επιρροή του George Soros μεταξύ των πολιτικών κύκλων, ο Palumbo είπε ότι ο Alex Soros θα μπορούσε κάποια μέρα να υπερηφανεύεται με ακόμη περισσότερη δύναμη από ότι ο πατέρας του, σημειώνοντας ότι ο Alex επιδεικνύει την επιρροή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με φωτογραφίες του δίπλα στον ηγέτη της πλειοψηφίας της Γερουσίας, την πρώην Πρόεδρο της Βουλής Pelosi και τον πρώην Πρόεδρο Obama.
"Τώρα κατέχει 11 εκατομμύρια δολάρια ως δικά του χρήματα. Αυτό μπορεί να φαίνεται σαν μια σταγόνα στον ωκεανό σε σύγκριση με τον πατέρα του. Αλλά δεν θα είναι έτσι για πάντα", συνέχισε ο Palumbo.
«Ο τρόπος που θα το έθετα είναι ότι ο George Soros, κατά τη διάρκεια της καριέρας του, έχει περίπου 20 δισεκατομμύρια δολάρια στον ισολογισμό του. Ο Alex θα διπλασιάσει τουλάχιστον το μέγεθος της ζημιάς που πρόκειται να κάνει ο πατέρας του και πιθανώς περισσότερο».

Οι επισκέψεις με ημερομηνίες 

12/2/2022: Mariana Adame, Σύμβουλος του Συμβούλου Steve Ricchetti
12/2/2022: Jon Finer, Αναπληρωτής Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας
1/12/2022: Κρατικό δείπνο στο South Lawn για τον Γάλλο Πρόεδρο Εμμανουέλ Μακρόν παρευρεθέν από τον Πρόεδρο Μπάιντεν
1/12/2022: Nina Srivastava, σύμβουλος του τότε Αρχηγού του Επιτελείου Ron Klain
14/10/2022: Mariana Adame, Σύμβουλος του Συμβούλου Steve Ricchetti (x2)
10/6/2022: Jon Finer, Αναπληρωτής Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας
10/6/2022: Kimberly Lang, Executive Assistant of the National Security Advisor
15/9/2022: Jon Finer, Αναπληρωτής Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας
14/9/2022: Nina Srivastava, σύμβουλος του τότε Αρχηγού του Επιτελείου Ron Klain (x2)
22/4/2022: Madeline Strasser, σύμβουλος του τότε αρχηγού του επιτελείου Ron Klain
15/12/2021: Jon Finer, Αναπληρωτής Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας
29/10/2021: Madeline Strasser, σύμβουλος του τότε αρχηγού του επιτελείου Ron Klain

soros_and_obama.png

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης