Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ρώσοι βρήκαν τρόπο να παρακάμψουν την απαγόρευση των πτήσεων πάνω από την Πολωνία και οι ντόπιοι εξοργίστηκαν

Οι Ρώσοι βρήκαν τρόπο να παρακάμψουν την απαγόρευση των πτήσεων πάνω από την Πολωνία και οι ντόπιοι εξοργίστηκαν
Οι κυρώσεις που επιβλήθηκαν στη Ρωσία από τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ηνωμένο Βασίλειο αποδείχτηκαν μεγάλης κλίμακας, αλλά στην πραγματικότητα δεν επηρεάζουν τίποτα
Παρά τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν από τη Δύση, οι Ρώσοι συνεχίζουν να πετούν προς τις ευρωπαϊκές χώρες. Το εν λόγω γεγονός εξόργισε τους πολίτες της Πολωνίας.
Οι Ρώσοι βρήκαν τρόπο να παρακάμψουν την απαγόρευση των πτήσεων πάνω από τη χώρα. Πολλές πτήσεις από και προς τη Ρωσία εκτελούνται από δημοφιλείς ξένες αεροπορικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της τουρκικής αεροπορικής εταιρείας Turkish Airlines, γράφει το πολωνικό portal Onet.
"Πώς γίνεται αυτό;" - έγραφε το δημοσίευμα.
Κατά τη διάρκεια της ημέρας, πέντε αεροπλάνα πετούν πάνω από την Πολωνία, τα οποία ακολουθούν το δρομολόγιο μεταξύ Μόσχας και Κωνσταντινούπολης. Αεροπορικά αεροσκάφη την ίδια στιγμή ακολουθούν μέσω Augustow, Bialystok, Lublin και Rzeszow.
Οι κυρώσεις που επιβλήθηκαν στη Ρωσία από τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ηνωμένο Βασίλειο αποδείχτηκαν μεγάλης κλίμακας, αλλά στην πραγματικότητα δεν επηρεάζουν τίποτα, γράφει το INFOX.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης