Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Θα συναντούσα Putin για το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία

Trump: Θα συναντούσα Putin για το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία
Δεν σκέφτομαι με όρους νικητή και ηττημένου υποστήριξε ο Donald Trump
Σχετικά Άρθρα
Την θέση πως θα συναντούσε τους προέδρους της Ρωσίας, Vladimir Putin και της Ουκρανίας, Volodymyr Zelensky με απώτερο στόχο να βάλει τέλος στον πόλεμο της Ουκρανίας διατύπωσε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, Donald Trump, ο οποίος για ακόμα μια φορά επισήμανε την ανάγκη να βρεθεί μια λύση στην ουκρανική κρίση.

Λύση σε 24 ώρες

«Δεν σκέφτομαι με όρους νικητή και ηττημένου.
Σκέφτομαι με τους όρους της διευθέτησης έτσι ώστε να σταματήσουν να σκοτώνονται τόσοι άνθρωποι» είπε μιλώντας σε πρόγραμμα του CNN ο Trump, ο οποίος επανέλαβε πως εάν ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ θα είχε λύσει το ουκρανικό ζήτημα μέσα σε 24 ώρες.

Πολύ έξυπνος ο Putin αλλά έκανε ένα λάθος

«Θέλω να σταματήσουν να πεθαίνουν Ρώσοι και Ουκρανοί
Και θα το κάνω μέσα σε 24 ώρες» είπε χαρακτηριστικά ο Trump, ο οποίος χαρακτήρισε πολύ έξυπνο τον πρόεδρο της Ρωσίας, Vladimir Putin.
Ωστόσο, όπως είπε ο Trump, ο Putin έκανε λάθος, αποφασίζοντας την ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία.

Εγκληματίας πολέμου

Αναφερόμενος στο εάν ο Putin πρέπει να καταδικαστεί για εγκλήματα πολέμου, ο Trump είπε ότι δεν είναι της ώρας αυτές οι κινήσεις.
«Δεν είναι η ώρα να θεωρήσουμε εάν ο Putin είναι εγκληματίας πολέμου.
Αν πείτε ότι είναι εγκληματίας πολέμου, τότε θα είναι πολύ πιο δύσκολο να κάνεις μια συμφωνία για να σταματήσει αυτός ο πόλεμος» υποστήριξε ο Trump, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για ένα θέμα που θα πρέπει να συζητηθεί αργότερα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης