Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ζόμπι οι ΗΠΑ - Ρωσία: Θέλουν τη στρατηγική μας ήττα - Αδιαφορούν για τα εγκλήματα του σάπιου καθεστώτος του Κιέβου

Ζόμπι οι ΗΠΑ - Ρωσία: Θέλουν τη στρατηγική μας ήττα - Αδιαφορούν για τα εγκλήματα του σάπιου καθεστώτος του Κιέβου
Δεν αξίζουν ούτε μια δεκάρα οι διαβεβαιώσεις των ΗΠΑ πως δεν στηρίζουν τις επιθέσεις των Ουκρανών στη Ρωσία είπε ο Anatoly Antonov
Σχετικά Άρθρα
Την θέση πως οι ΗΠΑ όχι μόνο αδιαφορούν για τα εγκλήματα που διαπράττει το «σάπιο καθεστώς» του Κιέβου κατά της Ρωσίας αλλά αντιθέτως το τροφοδοτούν και με μια ακόμα στρατιωτική βοήθεια ύψους 300 εκατομμυρίων δολαρίων διατυπώνει ο Ρώσος πρέσβης στις ΗΠΑ, Anatoly Antonov.
«Έχουμε σημειώσει την επιμονή της κυβέρνησης των ΗΠΑ στην κλιμάκωση της ουκρανικής κρίσης.
Οι αρχές μιλούν και πάλι με περηφάνια για την παροχή οικονομικής βοήθειας και αποστολής και άλλου στρατιωτικού υλικού στις τρελαμένες μαριονέτες τους στο Κίεβο.
Ταυτόχρονα, υποκινούν τους δορυφόρους τους στην Ευρώπη να περιορίσουν την τεχνολογική ανάπτυξη της Ρωσίας, επιβάλλοντας της πρόσθετα εμπορικά εμπόδια.
Και αυτό συμβαίνει αμέσως μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις των προστατευόμενων των ΗΠΑ στη Μόσχα και στην ευρύτερη περιοχή της.
Αντί να καλέσουν το καθεστώς του Zelensky να λογοδοτήσει για αυτές τις επιθέσεις, η Ουάσινγκτον επιδεικνύει πλήρη αδιαφορία στα εγκλήματα των Μπαντεριτών.
Οι δημόσιες δηλώσεις του Λευκού Οίκου ότι δεν υποστηρίζουν τις επιθέσεις των ουκρανικών ένοπλων δυνάμεων στην «καρδιά» της Πατρίδας μας, δεν αξίζουν ούτε μια δεκάρα» επισημαίνει ο Ρώσος διπλωμάτης.

Ζόμπι

Μάλιστα, επισημαίνει ότι «το νέο πακέτο «ασφαλείας», ύψους 300 εκατομμυρίων δολαρίων, των ΗΠΑ, ουσιαστικά τροφοδοτεί το σάπιο καθεστώς του Κιέβου».
«Πολλά ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα σχετικά με τους λόγους που η Ουάσινγκτον δεν είναι έτοιμη να λύσει το οξύ μεταναστευτικό πρόβλημα στα νότια σύνορα των ΗΠΑ.
Το πρόβλημα των μεταναστών θα μπορούσε να είχε επιλυθεί, εάν ανακατευθυνόταν προς αυτήν την κατεύθυνση, ένα ελάχιστο ποσό της στρατιωτικής βοήθειας που καίγεται στο καμίνι της σύγκρουσης στην Ουκρανία.
Ωστόσο, οι αμερικανικές αρχές δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα.
Φαίνεται ότι έχουν γίνει ζόμπι από την επιθυμία τους να επιφέρουν μια στρατηγική ήττα στη Ρωσία και να εξοντώσουν την οικονομία μας» επισημαίνει χαρακτηριστικά ο Antonov.

Οι πελάτες

«Την ίδια στιγμή, συνεχίζουν να ενθαρρύνουν τις απερίσκεπτες ενέργειες των «πελατών» τους, δίνοντας τους ολοένα και περισσότερο θανατηφόρα όπλα.
Φαίνεται ότι τα μαθήματα που μαθαίνουν οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις τους νεοναζί στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση δεν είναι αρκετά για τους «πάτρωνες» του Κιέβου» καταλήγει ο Ρώσος διπλωμάτης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης