Τελευταία Νέα
Διεθνή

O Kadyrov καταρρίπτει τα fake news των Ουκρανών: Ο Delimkhanov είναι καλά στην υγεία, δεν έχει τραυματιστεί καν

O Kadyrov καταρρίπτει τα fake news των Ουκρανών: Ο Delimkhanov είναι καλά στην υγεία, δεν έχει τραυματιστεί καν
«Ο Adam Delimkhanov είναι ζωντανός και καλά, ούτε καν τραυματίας» τόνισε ο Kadyrov
Ο επικεφαλής της Τσετσενίας Ramzan Kadyrov δήλωσε ότι ο βουλευτής της Κρατικής Δούμας Adam Delimkhanov είναι ζωντανός και δεν έχει τραυματιστεί.
«Ευχαριστώ, όλους όσους ανησυχούσαν!» σημείωσε χαρακτηριστικά.
«Ο Adam Delimkhanov είναι ζωντανός και καλά, ούτε καν τραυματίας.
Το ήξερα από την αρχή των ψεύτικων ειδήσεων, αλλά αποφάσισα να δείξω σε όλους, ιδιαίτερα στους Ουκρανούς, πόσο χαμηλά έχουν πέσει τα μέσα ενημέρωσης τους», ανέφερε στο Telegram.
Ο Kadyrov περιέγραψε την αναφορά για τη δολοφονία του Delimkhanov και 200 Τσετσένων μαχητών ως παραληρηματική φαντασίωση.
Δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία στο κανάλι του στο Telegram, η οποία δείχνει τον Delimkhanov να παρακολουθεί μια συνάντηση στο Γκρόζνι.
«Τα αγαπημένα μου αδέρφια και εγώ συνεχίζουμε να εργαζόμαστε», πρόσθεσε.

Στις θέσεις τους οι Akhmat

Οι μονάδες των Akhmat βρίσκονται στις θέσεις τους, συμπεριλαμβανομένων των ρωσικών συνόρων στην περιοχή του Belgorod ενισχύοντας τις θέσεις τους», είπε ο Τσετσένος ηγέτης.
Ουκρανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν νωρίτερα ότι η αυτοκινητοπομπή του Delimkhanov καταστράφηκε κατά τη διάρκεια ειδικής επιχείρησης στην περιοχή Zaporizhia.
Το τηλεοπτικό κανάλι Zvezda ανέφερε στη συνέχεια, επικαλούμενο την υπηρεσία Τύπου της Κρατικής Δούμας, ότι ο βουλευτής ήταν τραυματισμένος αλλά ζωντανός.
Από την πλευρά του, o Kadyrov είπε ότι δεν μπόρεσε να έρθει σε επαφή με τον Delimkhanov εν μέσω δημοσιογραφικών ειδήσεων για τον τραυματισμό του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης