Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γαλλία: Ένας άνδρας νεκρός στην Μασσαλία κατά τη διάρκεια των επεισοδίων - Χτυπήθηκε από βλήμα της αστυνομίας

Γαλλία: Ένας άνδρας νεκρός στην Μασσαλία κατά τη διάρκεια των επεισοδίων - Χτυπήθηκε από βλήμα της αστυνομίας
Ερευνάται ο θάνατος ενός 27χρονου στην Μασσαλία από τους Γάλλους εισαγγελείς - Πιθανή αιτία το χτύπημα από βλήμα «flash ball» της αστυνομίας
Έρευνα για τον θάνατο ενός 27χρονου άνδρα διενεργούν οι γαλλικές αρχές, καθώς χτυπήθηκε από βλήμα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων του Σαββάτου (1/7), όπως ανακοίνωσε η εισαγγελία της Μασσαλίας.
Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι η πιθανή αιτία του θανάτου στη Μασσαλία ήταν ένα βίαιο χτύπημα στο στήθος από ένα βλήμα «flash-ball», που χρησιμοποιείται από τα σώματα καταστολής στη Γαλλία, αλλά δεν διευκρίνισαν ποιος πυροβόλησε ή ποιος ήταν ο ιδιοκτήτης του όπλου. Το χτύπημα οδήγησε σε καρδιακή ανακοπή και αιφνίδιο θάνατο.
Ο άνδρας πέθανε τη νύχτα της 1ης προς 2 Ιουλίου, ενώ η Μασσαλία είχε κατακλυστεί από ταραχές και λεηλασίες, αλλά οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι δεν ήταν δυνατόν να προσδιοριστεί πού βρισκόταν ο άνδρας όταν πυροβολήθηκε ή αν το θύμα είχε λάβει μέρος στις ταραχές.
Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο η Μασσαλία αποτέλεσε το κυριότερο σημείο ανάφλεξης με δακρυγόνα και μαζικά επεισόδια μετά την κηδεία του 17χρονου Ναέλ, ο οποίος έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά αστυνομικού κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης