Τελευταία Νέα
Διεθνή

Προειδοποίηση Lavrov στη Δύση: Μας αγνοείτε, αλλά υπάρχει ανεξέλεγκτη εξάπλωση όπλων παγκοσμίως

Προειδοποίηση Lavrov στη Δύση: Μας αγνοείτε, αλλά υπάρχει ανεξέλεγκτη εξάπλωση όπλων παγκοσμίως
Όλα τα σήματά μας αγνοούνται ή διαστρεβλώνονται κατάφωρα για προπαγανδιστικούς σκοπούς είπε ο Lavrov
Σχετικά Άρθρα
Δραματική προειδοποίηση απευθύνει για ακόμα μια φορά η Ρωσία, απευθυνόμενη προς τη Δύση, υποστηρίζοντας πως υπάρχει μια ανεξέλεγκτη εξάπλωση όπλων παγκοσμίως.
«Σήμερα, οι Ηνωμένες Πολιτείες, το ΝΑΤΟ, η Ευρωπαϊκή Ένωση, προκειμένου να σώσουν το γεωπολιτικό τους σχέδιο για τον περιορισμό της Ρωσίας και τη διάσπαση του ρωσικού κόσμου, προμηθεύουν την Ουκρανία με ολοένα και περισσότερα σύγχρονα όπλα, υποδαυλίζοντας τη σύγκρουση όλο και περισσότερο, ενώ προκαλούν ανεξέλεγκτη εξάπλωση όπλων σε όλο τον κόσμο» ανέφερε κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Διάσκεψη της Μόσχας για τη Διεθνή Ασφάλεια.
«Όλα τα αποθαρρυντικά μας σήματα αγνοούνται ή διαστρεβλώνονται κατάφωρα για προπαγανδιστικούς σκοπούς» υπογράμμισε ο Lavrov, τονίζοντας ότι ήδη πολλά στοιχεία έχουν παρουσιαστεί για αυτό το θέμα.
«Είναι φανερό ότι η προσπάθεια να σπάσουν τη Ρωσία μέσα από τα χέρια των Ουκρανών ναζί είναι ένα στοιχείο του στρατηγικού τους σχεδίου για την αναζωογόνηση της μονοπολικής παγκόσμιας τάξης» υποστήριξε ο Lavrov.
Όπως είπε, ο ίδιος στόχος επιδιώκεται και σε άλλες περιοχές, όπου οποιαδήποτε διαφωνία γίνεται αντικείμενο απειλών και εκβιασμών για να αρθούν τα εμπόδια στα ηγεμονικά σχέδια της Ουάσιγκτον».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης