Τελευταία Νέα
Διεθνή

Putin: Η πορεία της Ρωσίας δεν θα ανακοπεί παρά τις προκλήσεις – Τα αναπτυξιακά σχέδια για Donetsk και Lugansk

Putin: Η πορεία της Ρωσίας δεν θα ανακοπεί παρά τις προκλήσεις – Τα αναπτυξιακά σχέδια  για Donetsk και Lugansk
H δήλωση του Ρώσου προέδρου για την επέτειο των 876 ετών από την ίδρυση της Μόσχας
Η Ρωσία εφαρμόζει όλα τα σχέδιά της και προχωρά παρά τις πολλαπλές προκλήσεις, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023, προσθέτοντας ότι κανένα αναπτυξιακό πρόγραμμα δεν έχει μειωθεί παρά τις εξαιρετικές συνθήκες που βιώνει η χώρα.
« [Η Μόσχα] δεν θα υποχωρήσει  ούτε ένα βήμα από την εφαρμογή των αναπτυξιακών της προγραμμάτων μεγάλης κλίμακας.
Θα ήθελα να το τονίσω αυτό.
Όπως και η υπόλοιπη χώρα μας.
Έχουμε πολλές προκλήσεις που ξεπερνάμε, αλλά προχωράμε μπροστά
«Αναπτύσσουμε, εφαρμόζουμε όλα τα σχέδιά μας, τίποτα δεν έχει διακοπεί», δήλωσε ο Putin καθώς η ρωσική πρωτεύουσα γιόρταζε την 876η επέτειο από την ίδρυσή της.
Ο πρόεδρος πρόσθεσε ότι η Ρωσία «υπερασπίζεται σθεναρά και διεκδικεί την κυριαρχία της σήμερα» και οι Μοσχοβίτες, καθώς και άνθρωποι από άλλες ρωσικές περιοχές, πολεμούν γενναία και ηρωικά στην Ουκρανία.
«Θα τονίσω συγκεκριμένα ότι οι εργαζόμενοι, οι μηχανικοί των επιχειρήσεων της Μόσχας, τα βιομηχανικά κέντρα της περιοχής της Μόσχας συμβάλλουν μαζικά στη διασφάλιση των αμυντικών δυνατοτήτων της χώρας», είπε ο Putin.
Πρόσθεσε ότι η Μόσχα είχε αναλάβει ενεργό ρόλο στις λαϊκές δημοκρατίες του Donetsk και του Lugansk και υλοποιεί ολοκληρωμένες εργασίες για την ανοικοδόμηση υποδομών στις περιοχές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης