Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία - Λατινική Αμερική: Κατάργηση της ταξιδιωτικής Visa και χρήση των πιστωτικών καρτών Mir

Ρωσία  - Λατινική Αμερική: Κατάργηση της ταξιδιωτικής Visa και χρήση των πιστωτικών καρτών Mir
Τι δήλωσε ο Alexander Shchetinin, Διευθυντής του Τμήματος Λατινικής Αμερικής του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών.
Η Ρωσία σκοπεύει να προχωρήσει σε στην κατάργηση της visa για όλες τις χώρες της Λατινικής Αμερικής
Αυτός είναι ένας εφικτός στόχος, δήλωσε στο TASS στο περιθώριο της διάσκεψης «Ρωσία - Λατινική Αμερική» ο Alexander Shchetinin, Διευθυντής του Τμήματος Λατινικής Αμερικής του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών.
«Αυτό είναι ένα καθήκον που θέσαμε στους εαυτούς μας και νομίζω ότι θα το καταφέρουμε», επισήμανε ο διπλωμάτης όταν ρωτήθηκε για τα σχέδια της Ρωσίας να εισαγάγει ταξίδια χωρίς visa με όλες τις χώρες της Λατινικής Αμερικής.
«Θα προχωρήσουμε [προς την κατάργηση των θεωρήσεων] με τις χώρες της Καραϊβικής», πρόσθεσε.
Την ίδια ώρα, η Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας συνεργάζεται με χώρες της Λατινικής Αμερικής για την εισαγωγή ρωσικών καρτών Mir εκεί, δήλωσε ο Shchetinin, Διευθυντής του Τμήματος Λατινικής Αμερικής του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών στο περιθώριο της κοινοβουλευτικής διάσκεψης "Ρωσία - Λατινική Αμερική".
«Ξέρετε, αυτό το έργο συνεχίζεται.
Αυτό είναι το έργο με το οποίο ασχολείται η Κεντρική μας Τράπεζα», είπε απαντώντας σε σχετική ερώτηση. Σύμφωνα με τον διπλωμάτη, πρόκειται για «πολύ σοβαρή, ενδελεχή εργασία».
Επί του παρόντος, τραπεζικές κάρτες που συνδέονται με το σύστημα πληρωμών Mir της Ρωσίας γίνονται δεκτές στην Κούβα, τη Βενεζουέλα, την Αμπχαζία, την Αρμενία, τη Λευκορωσία, το Βιετνάμ, το Καζακστάν, το Κιργιστάν, το Τατζικιστάν, τη Νότια Κορέα και τη Νότια Οσετία.
Zoom sur le système de paiement Mir, équivalent russe de Visa et Mastercard  - Russia Beyond FR
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης