Τελευταία Νέα
Διεθνή

Zarković (Σερβία): Η μοίρα της ανθρωπότητας ακουμπάει στους ώμους των Ρώσων στρατιωτών

Zarković (Σερβία): Η μοίρα της ανθρωπότητας ακουμπάει στους ώμους των Ρώσων στρατιωτών
Καμία στρατιωτική δύναμη στην ιστορία δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ αυτό που αντιμετωπίζουν οι Ρώσοι στρατιώτες τονίζει ο Σέρβος πολεμικός ανταποκριτής
Σχετικά Άρθρα
Και ενώ τα δυτικά κράτη ενίσχυσαν και ενισχύουν την Ουκρανία με μια γενναιόδωρη ποικιλία όπλων και στρατιωτική βοήθεια για να τροφοδοτήσουν τον πόλεμο εκεί, η μοίρα της ανθρωπότητας «ακουμπάει στους ώμους» των Ρώσων στρατιωτών, τονίζει Σέρβος πολεμικός ανταποκριτής.
Καμία στρατιωτική δύναμη στην ιστορία δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ αυτό που αντιμετωπίζουν οι Ρώσοι στρατιώτες εν μέσω του συνεχιζόμενου πολέμου αντιπροσώπων του ΝΑΤΟ εναντίον της χώρας τους στην Ουκρανία, είπε στο Sputnik ο Miodrag Zarković, Σέρβος πολεμικός ανταποκριτής που καλύπτει εδώ και χρόνια τη σύγκρουση στο Donbass.
Τονίζοντας τη «ανδρεία και τη σταθερότητα» των Ρώσων στρατιωτών, υπογράμμισε ότι η μοίρα της ανθρωπότητας στηρίζεται στους ώμους τους.

Οι Ρώσοι είναι έτοιμοι για κάθε πρόκληση

«Όλοι όσοι είναι ενάντια στον δυτικό ιμπεριαλισμό πρέπει να υποστηρίζουν τα ρωσικά στρατεύματα που βρίσκονται υπό μεγάλη πίεση», είπε ο πολεμικός ανταποκριτής.
Από τότε που η Ρωσία ξεκίνησε την ειδική στρατιωτική της επιχείρηση στην Ουκρανία το 2022, οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοί τους στο ΝΑΤΟ έχουν προμηθεύσει το καθεστώς στο Κίεβο με στρατιωτικό εξοπλισμό αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Επιπλέον, ορισμένες χώρες του ΝΑΤΟ εκπαιδεύουν τα στρατεύματα της Ουκρανίας για το πώς να χειρίζονται τα εξελιγμένα όπλα τους.
Ωστόσο, η πολυδιαφημισμένη αντεπίθεση του Κιέβου δεν κατάφερε να επιτύχει αποτελέσματα, με τις απώλειες ανθρώπινου δυναμικού και όπλων να αυξάνονται.
«Δεν μπορείς να αντικαταστήσεις την εμπειρία», επεσήμανε ο Zarković, διερωτώμενος πώς τα στρατεύματα που εκπαιδεύονται από κάποιον από τη Γαλλία, τις ΗΠΑ ή το Ηνωμένο Βασίλειο «μπορούν να τον ανταγωνιστούν».
Παρά τη σταθερή προμήθεια όπλων από τη Δύση στην Ουκρανία, οι σκληραγωγημένοι από τη μάχη Ρώσοι στα χαρακώματα είναι τώρα έτοιμοι για σχεδόν κάθε πρόκληση, είπε ο Zarković.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης