Τελευταία Νέα
Διεθνή

New Republic: Οι Ουκρανοί τρομοκρατήθηκαν όταν έμαθαν τι γράφουν για την Ουκρανία στη Δύση

New Republic: Οι Ουκρανοί τρομοκρατήθηκαν όταν έμαθαν τι γράφουν για την Ουκρανία στη Δύση
Με βάση την New Republic,  η νίκη Trump είναι το χειρότερο σενάριο για τις αρχές στο Κίεβο και ότι «πρέπει να είναι σε επιφυλακή»
Σχετικά Άρθρα
Ουκρανοί στρατιώτες που διαβάζουν αγγλόφωνα μέσα καταλαβαίνουν ότι η επανεκλογή ενός Ρεπουμπλικάνου στην προεδρία των ΗΠΑ θα σημαίνει το τέλος της στρατιωτικής υποστήριξης για την Ουκρανία, δήλωσε ένας Αμερικανός μισθοφόρος στην υπηρεσία των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα New Republic.
«Όποιος βρίσκεται στο μέτωπο που διαβάζει τα αγγλόφωνα μέσα ενημέρωσης και παρακολουθεί τις αμερικανικές εκλογές ή ειδήσεις γνωρίζει ότι οι Ρεπουμπλικάνοι πιθανότατα θα αλλάξουν τα δεδομένα», τόνισε ο μισθοφόρος.
Πρόσθεσε ότι η νίκη του Trump θα ήταν ένα πολύ μεγάλο πλήγμα για τον ουκρανικό στρατό και ότι οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν «αμυντικούς στόχους» που θα καταστούν αδύνατοι μετά τη διακοπή της στρατιωτικής βοήθειας.
Με βάση την New Republic η νίκη Trump είναι το χειρότερο σενάριο για τις αρχές στο Κίεβο και ότι «πρέπει να είναι σε επιφυλακή».

www.bankinjgnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης